Новини
VELIAN ще са гости на DIARY OF DREAMS в София
Автор: Warrior Of Ice
13 Февруари, 2017
VELIAN ще са гости на DIARY OF DREAMS в София

На 5-и март в столичния клуб Mixtape 5 ще се състои концертът на DIARY OF DREAMS. Немските дарк уейв и готик романтици идват след повече от осем години за своя втори концерт у нас. Преди тях на сцената ще видим една от любимите на родната сцена групи: VELIAN. Преди дни те издадоха и нова песен “Burning Halo”, която е със специалното участие на китариста Matthew Wicklund (Ghost Ship Octavius, ex-God Forbid, ex-Warrel Dane). Можете да я видите тук.

Билетите за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM у нас, Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, от които могат да бъдат закупени у нас са магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

В момента и до деня на концерта билетите се продават по 30 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

Виж повече за: DIARY OF DREAMS, VELIAN
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт