Новини
На 12-и ноември в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
05 Ноември, 2017
На 12-и ноември в предаването "Фрактура"

На 12-и ноември в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Arch Enemy, Tom Keifer, Panzer и Winds of Plague.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Vincent Cavanagh (Anathema) и ще бъде излъчен концерт на проекта Prophets of Rage. Освен това, ще си припомним какви истории разказa Ben Bruce (Asking Alexandria) за родните фенове.    

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Kiss, Body Count ще правят кавър на Slayer, класическата песен ще бъде нa AC/DC, в “Exotic“ ще бъдат представени Mildrage, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Blackmore’s Night в България през 2007-ма година. Клипове и концертни песни на Lacuna Coil, Tesseract, Europe, Chris Cornell, Revolutions Per Minute и The Relentless също ще намерят място в настоящото издание на шоуто. 

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт