Ревюта
Група: Annihilator      Албум: For the Demented      Автор: DeadKing666      Ноември, 2017
Annihilator - For the Demented (ревю от Metal World)

Когато предстои нов албум на Annihilator, всички олдскуул трашъри го очакват с нетърпение. Бандата е спечелила много от тях като фенове предимно с първите си четири издания. Със “Suicide Society” обаче те доказаха, че славата им на класическа траш метъл институция може още и още да пропадне.

Напускането на Dave Padden малко или много промени звученето им. Вокалите на Jeff Waters са единственият свеж и интересен елемент в новия им труд, “For the Demented”. Неотдавна в интервю фронтменът сподели, че ще експериментират повече и че албумът ще е завръщане към стария им стил. Той е създаден в ко-продукция с новия басист, Rich Hinks, и е първият запис на групата, в който Jeff не свири и на бас китара. И всъщност в него присъстват някои доста добри бас рифове.

За съжаление, актуалното произведение на канадците не предлага нищо ново и нищо запомнящо се. Първият сингъл, “Twisted Lobotomy”, е единственият по-сериозен коз тук. Сама по себе си, тази траш метъл класика е стъпка в правилната посока за състава, но какво от това? След нея идва изключително вдъхновената от Judas Priest “One Kill”, която не впечатлява с нищо. Jeff Waters, един твърде подценен китарист в метъл средите, вмъква множество технични и разнообразни рифове в композициите, но само те не са достатъчни, за да компенсират недостатъците им. Албумът изобилства от скучни, бавни песни, представител на които е “Pieces of You”. Макар да е свързана с канибализма, тя е блудкава и бавна, текстът се повтаря многократно и въпреки бруталния ѝ клип, човек може да заспи от нея. Изобщо проблемът с темпото прави цялата тава трудна за слушане и леко скучна.

“For the Demented” е просто поредният албум на Annihilator. В него не липсват добри попадения като “Twisted Lobotomy” и “Altering the Alter”, но пълнежът преобладава. Погледнат в цялост, той не заслужава времето на слушателя.

Ревюта за 2024 година
Ревюта за 2023 година
Ревюта за 2022 година
Ревюта за 2021 година
Ревюта за 2020 година
Ревюта за 2019 година
Ревюта за 2018 година
Ревюта за 2017 година
Ревюта за 2016 година
Ревюта за 2015 година
Ревюта за 2014 година
Ревюта за 2013 година
Ревюта за 2012 година
Ревюта за 2011 година
Ревюта за 2010 година
Ревюта за 2009 година
Ревюта за 2008 година
Ревюта за 2007 година
Ревюта за 2006 година
Ревюта за 2005 година
Ревюта за 2004 година
Ревюта за 2003 година
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт