Новини
На 9-и декември излиза "Reality of Madness" - дебютът на DISTORTED REALITY
Автор: Warrior Of Ice
07 Декември, 2017
На 9-и декември излиза "Reality of Madness" - дебютът на DISTORTED REALITY

Дългоочакваният дебют "Reality of Madness" на софийската дет метъл група DISTORTED REALITY е факт! На диск са издадени три парчета: "Madness of Reality", "Sorrow and Death" и "Affliction". Това са сингли на групата, излезли през 2017-а г. На 9-и декември ще бъде направена промоцията на физическия носител на изданието. Песните могат да бъдат чути и изтеглени от тук.

От бандата коментират: "Тези песни са създадени през 1997-ма г., точно преди 20 години. Тогава не успяхме да ги запишем. Сега го направихме. Тези три парчета са една малка извадка от творчеството ни от онези години. Сега работим по нови идеи, песни, тесктове..."

DISTORTED REALITY са в състав: Гияс Гулиев (вокали), Бойко Илиев (китари), Николай Велев (китари), Ивайло Андреев (бас) и Филип Филипов (ударни).

DISTORTED REALITY и MYSTICA ще излязат на сцената на рок бар Фенс на 9-и декември по повод на един специален случай – ще отбележат тринадесетата годишнина на Cointech.net! Вратите на клуба отварят в 21:00 часа, входът е 8 лева.

Тийзър за изданието:

Виж повече за: DISTORTED REALITY
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт