Новини
На 24-ти декември в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
18 Декември, 2017
На 24-ти декември в предаването "Фрактура"

На 24-ти декември в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Kreator, While She Sleeps, U2 и Sikth.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Michael Weikath (Helloween), ще бъде излъчен концерт на Godsmack и репортаж от испанския фестивал “Barcelona Rock Fest 2017”. Освен това, ще си припомним какви истории разказa Joakim Broden (Sabaton) за родните фенове. 

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Queen, Pearl Jam ще правят кавър на Pink Floyd, класическата песен ще бъде нa Aerosmith, в “Exotic“ ще бъдат представени Vamps, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Blind Guardian в България през 2007-ма година. Клипове и концертни изпълнения на Metallica, Muse, Julian’s Laughter и Greta Van Fleet също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт