Новини
BOOZE & GLORY за пръв път в България през март
Автор: Warrior Of Ice
12 Януари, 2018
BOOZE & GLORY за пръв път в България през март

Британската стрийт пънк бригада BOOZE & GLORY ще направи своя дебют на българска земя на 7-ми март в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на Грешния организатор. София e прикачена като част от източноевропейското турне, което групата обяви преди няколко дни. Логично бе след силните концерти на групи като The Casualties (2016) и The Rumjacks (2017) да се продължи с пънк рок инвазията.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg, като цената им е 20 лв. В деня на концерта и на място ще са по 25 лв.

Създадени в Лондон през 2009-а г., Booze & Glory започват началото си като поддръжник на уличния и ой! пънк на групи от края на 70-те и 80-те години във Великобритания. С героична и безскрупулна отдаденост да свирят на живо, бандата се превърна в една от знаковите за пънк рок жанра, като дебютният видеоклип “London Skinhead Crew вече надхвърли 10 милиона гледания в YouTube. Неуморни и триумфални пътувания до Азия, Южна Америка, САЩ и Европа, като за 2017-а година групата има над 100 концерта на четири континента, подкрепяйки турнета на Dropkick Murphies и Broilers. Booze & Glory имат зад гърба си и четири дългосвирещи албума, които се превърнаха в химн на много футболни фенове: “Always On The Wrong Side” (2010), “Trouble Free” (2011), “As Bold As Brass” (2014) и “Chapter IV” (2017).

Виж повече за: BOOZE & GLORY
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт