Новини
На 4-ти февруари в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
29 Януари, 2018
На 4-ти февруари в предаването "Фрактура"

На 4-ти февруари в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Judas Priest, Feed The Rhino, Leaves’ Eyes  и Phil Campbell & The Bastard Sons.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Robb Flynn (Machine Head) и ще бъде представена родната банда Контрол. Ще бъде излъчен концерт на Rammstein и репортаж от щатския фестивал “Rock USA 2017”. Освен това ще си припомним какви истории разказa Winston McCall (Parkway Drive) за родните фенове. 

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Lenny Kravitz, DCCM ще правят кавър на Backstreet Boys, класическата песен ще бъде нa Metallica, в “Exotic“ ще бъдат представени Nocturnal Bloodlust, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Benediction в България през 2007-ма година. Клипове и концертни изпълнения на Ensiferum, The Charm The Fury, Ankor и Контрол също ще намерят място в настоящото издание на шоуто. 

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт