Новини
На 22-ри април в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
15 Април, 2018
На 22-ри април в предаването "Фрактура"

На 22-ри април в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Dimmu Borgir, Kamelot, Marilyn Manson и Godsmack.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Ivan Novak (Laibach) и ще бъде представена родната банда Nameless Day Ritual. В шоуто бъде излъчен концерт на Behemoth и репортаж от германския фестивал “Impericon 2017”. Освен това ще си припомним какви истории разказaха Agnostic Front за родните фенове. 

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Iron Maiden, The Dead Daisies ще правят кавър на Grand Funk Railroad, класическата песен ще бъде нa ZZ Top, в “Exotic“ ще бъдат представени Keep Your Hands Off My Girl, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Gravedigger в България през 2009-а година. Клипове и концертни изпълнения на Linkin Park, Within Temptation и Carnifex също ще намерят място в настоящото издание на шоуто. 

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт