Новини
VELIAN издават на CD своето дебютно EP "Fireflies"
Автор: Warrior Of Ice
08 Май, 2018
VELIAN издават на CD своето дебютно EP "Fireflies"

VELIAN ще издадат на CD своето дебютно EP „Fireflies”, което излезе на 29.02.2016 и до този момент се разпространяваше единствено в дигитален формат. Формален повод за изданието са предстоящите съвместни концерти на VELIAN с румънската банда AN THEOS. В диска са намерили място и всички сингли, излезли под отделна форма до сега. Пълен списък с композициите може да видите по-долу. Отговорен за артистичното оформление на изданието е Николас Петрас, автор на „мутиралата светулка-киборг“ е Иван Маслев.

Part I – “Fireflies” EP (2016)
1. Fireflies
2. Maiden of Stone
3. Building Cages
4. Graveyard of Love (Orchestral version)

Part II – Singles
1. Graveyard of Love (Fairy Tale of Love and Loss Part 1)
2. Maiden of Stone (Fairy Tale of Love and Loss Part 2)
3. Burning Halo

От групата коментираха: „До този момент не можехме да отговорим положително на многобройните запитвания за наши дискове и това е основната причина да се решим на подобно действие. Междувременно не сме спрели да работим по дебютния ни дългосвирещ албум, като се надяваме той да бъде факт до края на тази година“.

Изданието е в ограничен тираж и ще може да се закупи на бъдещите изяви на групата. Припомняме, че VELIAN ще изнесат три съвместни концерта с AN THEOS тази седмица – на 10-и май в Бургас, на 11-и май във Варна и на 12-и май в София.

Можете да гледате официалното рекламно видео за концертите, като използвате плейъра по-долу.

Виж повече за: VELIAN
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт