Новини
THE GATHERING с концерт в София през ноември
Автор: Warrior Of Ice
13 Юни, 2018
THE GATHERING с концерт в София през ноември

Холандският прогресив / алтърнатив рок култ THE GATHERING ще посети България през ноември за ексклузивен лайф в столичния клуб ц. Датата е 22-ри ноември, а билетите ще са ограничени до 700 бройки. Групата бе в хибернация през последните четири години, след двата тотално разпродадени концерта за 25-годишнината им в Ниймеген, Холандия, когато решиха да преустановят дейността си като активна група.

The Gathering ще посетят София в оригиналния си състав, като единственото изключение е певицата Silje Wergeland, която е в The Gathering от 10 години. Останалите членове са: кийбордистът Frank Boeijen, Renе Rutten (китари), Hans Rutten (барабани) и завърналият се съвсем наскоро оригинален басист на групата Hugo Prinsen Geerligs.

Групата ще направи специален и атмосферен сет, като за някои от композициите ще бъдат подготвени кинематографски ефекти. Трип-рок, прогресив, пост-рок, метъл, шугейз, готик и едно специално изживяване, което много от нас чакат повече от 20 години и най-вероятно, концертът на 22-ри ноември ще е единствената ни възможност.

Early Birds билетите вече се изкупуват в мрежата на www.bilet.bg, като цената им е 30 лева. След изчерпването им, билетите ще струват 35 лева, като в деня на концерта и на място ще са по 40

Виж повече за: THE GATHERING
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт