Новини
MONUMENTS и VOLA с общ концерт в София на 19-и октомври
Автор: Warrior Of Ice
08 Август, 2018
MONUMENTS и VOLA с общ концерт в София на 19-и октомври

Monuments и Vola ще гостуват за първи път в България, по покана на EventEase. Общият концерт на двете банди е на 19-и октомври в София и е част от мащабно европейско турне по случай новите албуми на групите, които излизат в началото на октомври. Мястото е зала „Универсиада Изток“, която е с капацитет от 600 човека. Събитието е без възрастово ограничение.

Monuments са банда, базирана в Лондон, Великобритания. Те са със стаж от 11 години и вече със затвърдени позиции на prog/math/djent сцената. Като че ли има нещо вярно в лафа: „Monuments са това, което щеше да се роди, ако Meshuggah и Mastodon очакваха бебе.“ А и нали именно легендарната math метъл група от Швеция Meshuggah уж пое отговорността за пръкването на стила „djent“. Заглавието на новия албум на Monuments, както и датата на издаването му, са вече

известни. Както музикантите обявиха още на 18-и юли, той е готов и ще носи заглавието “Phronesis”. Ще излезе на 5-и октомври чрез Century Media, което означава, че феновете в България ще се запознаят с него на живо още докато е топъл-топъл. На 3-ти август бе пуснат и видеоклип към песента “A.W.O.L” от него.

Monuments полудяват, когато са на сцена. Всеки, на когото се е случвало да ги гледа на живо, знае това. Така е то – когато свириш като фанатик, намираш публика, която да е също толкова фанатична за музикалните ти търсения, колкото и ти самият. Късметлии. Такива са и те, такива сме и ние.

VOLA е djent банда от Копенхаген, Дания, създадена през 2004-та г., но изкарала дебютния си дългосвирещ албум “Inmazes” (Mascot Label Group) едва през 2015-а г. Ето ги сега през 2018-а, вече набрали точки, продължават да вдигат рейтинга си с чисто нов албум, озаглавен “Applause Of A Distant Crowd” и с пилотния сингъл “Smartfriend”, който вече е с официално видео. VOLA са куул по всички параграфи – млади са, школувани са и умеят да задържат медала на модерното откъм хубавата страна. От тях очаквайте тежки парчета, прецизно изсвирени китарни партии, елегантно пипнати електронни подложки и не само познаване на стила, но и добър вкус на сол или с други думи – премерени съставки в точен грамаж. Не е нужно да си експерт в стила, за да предположиш, даже и да се обзаложиш, че тези момчета ги чака светло бъдеще.

Бъдете част от шоуто – купете си билети за Monuments & Vola на 19-и октомвири в зала „Универсида Изкток“ от следните места и цени:

Билети „Ранно пиле“ на цена от 30 лв. може да намерите само в магазин „ЯКО“ (гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ №43). Стандартни билети от 35 лв. в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМВ, На Тъмно и книжарници „Booktrading“. Онлайн билети с опция принитрай вкъщи директно от тук.

Следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2156518664561237/

Виж повече за: MONUMENTS, VOLA
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт