Новини
WHITECHAPEL с концерт в София на 3-ти юли 2019-а година
Автор: Warrior Of Ice
06 Декември, 2018
WHITECHAPEL с концерт в София на 3-ти юли 2019-а година

Американската екстремна метъл формация WHITECHAPEL идва за първи път в България за концерт през лятото на 3-ти юли 2019-а година в стoличния клуб Mixtape 5.

Билетите струват 30 лeвa и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват по 30.

Whitechapel е американска деткор формация от Ноксвил, Тенеси. Групата е кръстена на областта Whitechapel в Източен Лондон, Англия, като се позовава на поредицата от убийства, извършени от Джак Изкормвача.

Основана през 2006-а г. от Phil Bozeman и Ben Savage, групата пуска шест студийни албума, единадесет музикални клипа и понастоящем е към Metal Blade Records. В първата седмица от пускането си албумът A New Era Of Corruption продава над 10 000 бройки и се класира на 43-то място в класацията Billboard 200.

Whitechapel са повлияни от голям и разнообразен набор от групи, сред които са Cannibal Corpse, Meshuggah, Bloodbath, Pantera, Metallica, Slayer, Suffocation, Deftones, Despised Icon, Behemoth, Nile, Gojira, Necrophagist, Carcass, Aborted, Agnostic Front, Deicide, Morbid Angel, Napalm Death, Entombed и Cattle Decapitation.

Виж повече за: WHITECHAPEL
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт