Новини
SLAYER с последен концерт в България на 11-и юли 2019-а година
Автор: Warrior Of Ice
10 Декември, 2018
SLAYER с последен концерт в България на 11-и юли 2019-а година

Организаторите от Eventease разпространиха следната новина:

Американските траш метъл титани Slayer ще свирят в София на 11-и юли 2019! Шоуто е част от прощалното “Final World Tour”.

През януари 2018-а г. траш титаните Slayer съкрушиха метъл феновете по цял свят след като обявиха, че ще се оттеглят от сцената след мащабно прощално световно турне. Днес, след 37 години и 12 студийни издания, множество златни албуми и безброй концерти, Slayer е утвърдено име в музикалната индустрия, част от „Голямата четворка“ / „The Big Four“ наред с Metallica, Megadeth и Anthrax. Една от групите, помогнали за дефинирането на траш метъла като жанр. Дори сред жестоката конкуренция в тази категория, носителите на награда „Грами“ - Slayer все още ярко се отличава и остава една от най-влиятелните банди в историята на хеви метъла. С неподражаемите вокали на Tom Araya, с бойните барабани на Paul Bostaph, с режещите рифове на Kerry King и Gary Holt и с безкомпромисните си лирики, Slayer продължава да зарежда феновете си с бунтарска ярост, която не може да бъде надмината от никоя друга банда на света.

Последният концерт на Slayer в България на 11-и юли 2019-а г. е историческо по рода си събитие, което задължително трябва да бъде посетено от всеки метъл фен. Следващ път няма да има. На него са поканени всички родни метъл фенове, както и тези от Сърбия и Македония, където “Final World Tour” няма да мине. Легендарните музиканти и огромният им екип пристигат за запомнящ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, каквито са немалка част от метъл феновете.

След като титаните обявиха, че се оттеглят от сцената с прощално световно турне, беше редно то наистина да включва възможно най-много точки на земното кълбо. Само преди броени дни Slayer, с подкрепата на съмишлениците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary, претопиха остатъка от напълно разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планирана като финална. Турнето на Slayer обаче беше удължено и периметърът на действие разширен, като в графика на бандата за 2019 г. вече има не само концерти в Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Япония, но и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София.

Slayer е без съмнение е най-голямото име в траш метъла в световен мащаб, създали вечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”, както и много други.

Елате да куфеем като за последно!

Билети “Ранно Пиле” на цени от 70/75 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/ до края на месец декември.

Онлайн Билети на цени от 75/80 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от: http://bit.ly/SlayerBulgaria

В продажба са пуснати и ограничен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на феновете да влязат 30 минути преди официалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.

Последният концерт на Slayer в България ще се проведе на удобна и просторна локация в парка на Летище София.

Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00 часа на 11-и юли 2019-а година.

И не забравяйте: SLAAAAAAAYEEEEEER!

Виж повече за: SLAYER
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт