Новини
На 3-ти февруари в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
28 Януари, 2019
На 3-ти февруари в предаването "Фрактура"

На 3-ти февруари в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Godsmack, Amaranthe, Burning Rain и Rhapsody of Fire. 

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Jonas Bjorler (The Haunted) и ще си припомним какви истории разказaха Paradise Lost за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Suicidal Tendencies и репортаж от чешкия фестивал “Masters of Rock 2018”. 

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Sepultura, Def Leppard ще правят кавър на Depeche Mode, класическата песен ще бъде на Garbage, в “Exotic“ ще бъдат представени The Koxx, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Before the Dawn в България през 2009-а година. Клипове и концертни изпълнения на Klone, Steve Hackett, Heart of a Coward, The End Machine, Good Charlotte и Miry също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт