Новини
На 17-и февруари в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
11 Февруари, 2019
На 17-и февруари в предаването "Фрактура"

На 17-и февруари в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Frank Carter and The Rattlesnakes, DieKlute, Therapy? и Swallow the Sun.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Bjorn Strid (Soilwork) и ще си припомним какви истории разказaхa Dark Tranquillity за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Bring Me the Horizon и репортаж от австралийския фестивал “Download Melbourne 2018”.  

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Cinderella, Guano Apes ще правят кавър на Eminem, класическата песен ще бъде на Def Leppard, в “Exotic“ ще бъдат представени Lovebites, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Kultur Shock в България през 2009-а година. Клипове и концертни изпълнения на Lacuna Coil, Goo Goo Dolls, Guillotines, Kadinja, Deserted Fear и Летците също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт