Новини
Конкурсът Rock Evolution 2019 ще се проведе на 6-и април във Враца
Автор: Warrior Of Ice
11 Февруари, 2019
Конкурсът Rock Evolution 2019 ще се проведе на 6-и април във Враца

На 6.04.2019 в гр.Враца ще се проведе първи музикален конкурс за авторска рок/метъл песен - "Rock Evolution 2019" - Vratsa. Мястото ще бъде рок клуб "The Stage"- Враца, от 17:00 часа. Вход свободен.

Идеята на този Фестивал е да даде шанс на млади и талантливи автори на песни в стил rock / metal. Целта е да се даде възможност за изява на местните и национални младежки рок групи и техните авторски песни. Привличане на слушатели към този стил музика и оценяване по достойнство качествата на музикантите. Организаторите искат да помогнат на участниците да се популяризират и да се качат на професионална сцена, за да покажат своите умения пред жури, което е от влиятелни личности в шоу бизнеса и музикалните среди.  

УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ:  
Етап № 1:  
Всеки от желаещите да участва, трябва да прати свое демо на песен, с която ще се състезава в конкурса. Организаторите ще изберат най-добрите 10 песни за участие в финалната фаза на „Rock Evolution 2019 - Vratsa“. Средната възраст на участниците в групите не бива да надхвърля 30 години. Краен срок за подаване на заявките за участие е 25-и март 2019-а г. За записване изпратете лично съобщение на страницата на „Rock Evolution 2019 - Vratsa“ във Facebook или на е-майл: rockevolution@abv.bg.  
Етап № 2:  
Одобрените 10 банди ще участват във финал на живо в рок клуб „The Stage“ гр. Враца, който ще се състои на 06.04.2019 г. (събота) от 17:00 ч. Всяка от тях ще има право да изпълни няколко песни в рамките на 20 мин., като една от тях задължително трябва да е АВТОРСКАТА ПЕСЕН, с която са били одобрени за участие във финала на „Rock Evolution 2019 - Vratsa“. Победителят и неговия подгласник ще бъде излъчен от компетентно местно жури, сформирано от изявени рок музиканти от гр. Враца. ПЪРВА НАГРАДА: ваучер за професионален запис на авторска песен в студио „Mrdr Sound Studio“ гр. София. ВТОРА НАГРАДА: ваучер на стойност за 200 лв. за закупуване на музикална техника по избор от „Forte music“ гр. София.  

Организатор: - Младежки център - Враца

Страница на събитието и записване тук.

Виж повече за: Rock Evolution
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт