Новини
На 24-ти февруари в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
18 Февруари, 2019
На 24-ти февруари в предаването "Фрактура"

На 24-ти февруари в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Candlemass, Tremonti, Gus. G и Eluveitie.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Jan Rechberger (Amorphis) и ще си припомним какви истории разказaхa Turisas за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Gojira и репортаж от родния фестивал “Hardcore X-mass 2018”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Iron Maiden, Theory of a Deadman ще правят кавър на Chris Isaak, класическата песен ще бъде на The Who, в “Exotic“ ще бъдат представени Supremo, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Moonspell в България през 2009-а година. Клипове и концертни изпълнения на Metallica, Skald, Mushroomhead, Metalwings, Lord of the Lost и Greta Van Fleet също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт