Новини
DEEP PURPLE ще свирят в София на 7-ми декември
Автор: Warrior Of Ice
25 Март, 2019
DEEP PURPLE ще свирят в София на 7-ми декември

Легендите Deep Purple се завръщат през декември в България за един много специален концерт!

Преди две години рок величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което приключват окончателно своята концертна дейност. Поради огромния интерес на милионите фенове по света, в рамките на турнето Deep Purple ще посетят отново някои държави, в това число и България. Рок идолите са силно впечатлени от многобройните си български почитатели и ще им подарят едно уникално шоу на 7-ми декември в Арена Армеец!

Deep Purple са една от най-емблематичните групи в музикалната история. Те стартират зашеметяващата си кариера през далечната 1968 и постигат мултимилионни продажби на албуми като "In Rock" (1970), "Machine Head" (1972), "Made In Japan" (1973) и "Perfect Strangers" (1984). Великата английска банда е удостоена с отличието Legend Award на Световните музикални награди през 2008-ма година и е член на Rock and Roll Hall of Fame от 2016-а.

Звездният състав, в който Deep Purple ще направят своята визита в България през декември, включва Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse и Don Airey.

Билетите за концерта Deep Purple влизат в продажба на 29-и март от 10 часа на цени от 60 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на eventim.bg.

Виж повече за: DEEP PURPLE
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт