Новини
На 21-ви април в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
15 Април, 2019
На 21-ви април в предаването "Фрактура"

На 21-ви април в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Devin Townsend, Beauty In Chaos, Heart of a Coward и Halestorm.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Udo Dirkschneider (U.D.O.) и ще си припомним какви истории разказa Richie Kotzen за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Architects и репортаж от немския фестивал “Vainstream Fest 2018”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c The Rolling Stones, Leprous ще правят кавър на Massive Attack, класическата песен ще бъде на Foreigner, в “Exotic“ ще бъдат представени Artema, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Timo Tolkki (ex-Stratovarius) в България през 2010-а година. Клипове и концертни изпълнения на Machine Head, Lacrimas Profundere, Yelawolf, Arch/Matheos и Ember & Dust също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт