Ревюта
Група: Incantation      Албум: Vanquish in Vengeance      Автор: Shogot      Ноември, 2012
Incantation - Vanquish in Vengeance (ревю от Metal World)

Не всичко опира до техниката. Емоцията е това, което много от съвременните дет метъл банди несъзнателно пропускат. Чувството на предсмъртен ужас. На неизбежност. Incantation са тук, за да ни го припомнят.

“Onward to Golgotha” павира пътя за онези подземни общества, които допреди него не се осмеляваха да се прекланят пред Козела другаде, освен в прогнилите си, мухлясали убежища. Той бе не искрата, а пламъкът, облизал душите на немирните. Композирайки музика поне толкова очарователна, колкото е и брутална, американците зададоха нова насока на тепърва укрепващия жанр, но дори днес, след толкова много години, почти никой не би посмял да говори за нея. Може би от неудобство? Или пък страх? Вече знаете кое от двете.

Без Incantation някои култове нямаше да съществуват, нито пък щяхме да тържествуваме с демонични шайки като Encoffination или Mitochondrion, които направиха революцията на сатанизирания дет метъл възможна и през XXI в. Най-хубавото от всичко е, че Incantation все още са тук и все още водят глутницата.

Днес, след шестгодишното им отсъствие, нищо не е променено, но въпреки всичко, всеки техен албум е триумф сам за себе си. С “Vanquish in Vengeance” имаме най-уродливия албум от момента, когато Autopsy се завърнаха, макабрични както обикновено. Това е завещание за следващите поколения и безкомпромисно разчистване на сметките с всяка организирана религия, позната на модерния човек. Incantation си взеха отмъщението.

Ревюта за 2021 година
Ревюта за 2020 година
Ревюта за 2019 година
Ревюта за 2018 година
Ревюта за 2017 година
Ревюта за 2016 година
Ревюта за 2015 година
Ревюта за 2014 година
Ревюта за 2013 година
Ревюта за 2012 година
Ревюта за 2011 година
Ревюта за 2010 година
Ревюта за 2009 година
Ревюта за 2008 година
Ревюта за 2007 година
Ревюта за 2006 година
Ревюта за 2005 година
Ревюта за 2004 година
Ревюта за 2003 година
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт