Новини
На 13-и май в "От другата страна" по радио Варна
Автор: Warrior Of Ice
12 Май, 2019
На 13-и май в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Wolf Hoffmann (ACCEPT). Бойко Гюров ("BGTSC") за концертите на ACCEPT със симфоничен оркестър в Пловдив на 18-и и 19-и май. Разговор с Александр Корсак (FALLCIE, екс-NU-NATION). Представяне на новото EP на HATE CAMPAIGN "Spit Back". Представяне на сплита на TERRAVORE и MANY MORE "Mental Amputation" – разговор в студиото и по телефон. Разговор с Георги Цинцарски (WeRock.bg) за "Интервюта" – сборник с над 70 разговора с чужди и български музиканти. Ясен Вакашински с репортажи от концерта на WATAIN и първото издание на "Grind Over Sofia".

В предаването ще звучи музика на: МЛЪК!, GLORYHAMMER, Steve Hackett, MANOWAR, MANTICORE, HISTORIAN, EMPLOYED TO SERVE, SATANIC HATRED и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ! Повторение на предаването можете да слушате в понеделник сутринта от 0 до 3 часа по радио Варна.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Виж повече за: От другата страна
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт