Новини
На 11-и ноември в "От другата страна" по радио Варна
Автор: Warrior Of Ice
10 Ноември, 2019
На 11-и ноември в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Christian "X-ti" Bystron (MEGAHERZ). Разговор с "най-бързия пианист в света" Peter Bence. Кирил Янев за концерта на БАЛКАНДЖИ на 16-и ноември в София. Бойко Гюров ("BGTSC") за концерта на MOONSPELL и ROTTING CHRIST на 17-и ноември в София. Мартин Стоянов ("Loud Concerts") за концерта на ANNIHILATOR в София на 17-и ноември. Антонио Митов за концертите на VELIAN, OPHAN и HECKTIC на 15-и и 16-и ноември във Варна и Бургас. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на AMENRA.

В предаването ще звучи музика на: ПОКОЙ, KING DIAMOND, OZZY OSBOURNE, KISS, HYPERBOREA, AXXIS, RUNNING WILD, GRAVE PLEASURES, FEEDBACKER и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ! Повторение на предаването можете да слушате в понеделник сутринта от 0 до 3 часа по радио Варна.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Виж повече за: От другата страна
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт