Новини
На 17-и ноември в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
11 Ноември, 2019
На 17-и ноември в предаването "Фрактура"

На 17-и ноември в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Powerwolf, Jinjer, Bad Wolves и Airbourne.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Rage и ще си припомним какви истории разказaха Soilwork за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на At the Gates и репортаж от словенския фестивал “Winter Days of Metal”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Pantera, Kadinja ще правят кавър на Slipknot, класическата песен ще бъде нa Led Zeppelin, в “Exotic“ ще бъдат представени Show-Ya, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Voivod в България през 2010-а година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, Obscura, Norma Jean, Gwendydd, The Agonist, Space of Variations и Our Last Night също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт