Новини
На 24-ти ноември в предаването "Фрактура"
Автор: Warrior Of Ice
18 Ноември, 2019
На 24-ти ноември в предаването "Фрактура"

На 24-ти ноември в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Volbeat, Lindemann, Hollywood Undead и Agnostic Front.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Blackie Lawless (W.A.S.P.) и ще си припомним какви истории разказaха Jinjer за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Slayer и репортаж от немския фестивал “Full Force”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Bon Jovi, God Syndrome ще правят кавър на Hypocrisy, класическата песен ще бъде нa Beastie Boys, в “Exotic“ ще бъдат представени Fate Gear, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Accept в България през 2010-а година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на King Diamond, Pretty Maids, Smallman, Kirk Windstein, The Dark Element и Eric Clapton също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.

Виж повече за: Фрактура
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт