Новини
Steffen Kummerer от OBSCURA с видео поздрав за българската публика
Автор: Warrior Of Ice
18 Ноември, 2019
Steffen Kummerer от OBSCURA с видео поздрав за българската публика

Както вече ви съобщихме, прогресив дет метъл бандата от Германия Obscura идва за концерт в София на 20. 02. 2020. Клуб Mixtape 5 посреща групата на Steffen Kummerer като част от европейското турне в подкрепа на последния им албум, “Diluvium”.

Steffen, когото българската публика добре помни като фронтмен на Оbscura от забележителното им участие преди три години като подгряващи на Death DTA, направи специален видео поздрав за феновете в България. Сега Оbscura се завръщат на българска сцена като хедлайнер, а билетите са вече в продажба на цена от 30 лв. в мрежите на Ивентим.бг и Билет.бг. Ако останат в деня, цената им ще бъде 40 лв.

Новината от лагера на Оbscura e, че те подписаха с най-големия независим лейбъл за тежка музика – Nuclear Blast. Напълно заслужен договор за наследника на албума “Diluvium”.

Достойна компания на Obscura на 20-и февруари за концерта в София правят God Dethroned. Дет метъл ветераните от Холандия с осем студийни албума и стотици концерти се завръщат към блек/дет метъл звученето от създаването си през 1990-а година и обещават динамичен и надъхан сет. Освен God Dethroned, в концерта, организиран от Projector Plus, ще се включат още и страничният блек метъл проект на Steffan Kummerer, вдъхновен силно от Dissection – Thulcandra, както и младите лъвове на френската прогресив сцена Fractal Universe.

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2522104824690866/

Виж повече за: OBSCURA
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт