Новини
IN FLAMES с концерт в София на 19-и май
Автор: Warrior Of Ice
22 Януари, 2020
IN FLAMES с концерт в София на 19-и май

EventEase разпространиха следната новина:

EventEase с гордост представя концерт на едно от водещите имена в мелодичния метъл - In Flames от Швеция. Групата ще свири в София на 19-и май 2020-а година в зала Универсиада.

Бандата се завръща за среща с българските фенове с нов албум, озаглавен "I, The Mask" (Nuclear Blast, 2019) и записан с многократно номинирания за Грами продуцент Howard Benson. Шведите идват с щедър сетлист, готови да увеличат с нови попълнения фен базата си у нас и да напомнят на старите си фенове тук къде им е силата – в мелодичните линии и в смелостта да експериментират. Това е банда, която умело балансира между модерното и класическото, създавайки свой собствен облик и привличайки редица млади последователи.

Прогресът често се обвързва с промяна. Така е и при In Flames, които са едни от пионерите на мелодичния шведски дет метъл. Музикалните им търсения и амбиции обаче ги отведоха до ново по-модерно звучене и по-високи позиции в музикалния бизнес. Днес те са с десетки отличия в множество форуми, награди в различни категории, челни места в класации... От години In Flames са сред водещите имена на плакатите на най-големите фестивали по света.

Концертът в София на 19-и май ще е едно мощно хедлайн шоу на In Flames, но събитието ще предложи и съпорт банда, чието име предстои да бъде обявено на по-късен етап. Билетите за шоуто на In Flames са в продажба от 22-ри януари 2020-а г. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52 лв. Билетите можете да закупите по следните начини:  

- Онлайн Билет: http://bit.ly/InFlames2020 чрез системата на PaySerа;  
- По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на тел.: 0886 126 995;  
- На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България. Ограничен брой VIP + MEET & GREET пропуски ще са налични за продажба на цена от 240 лв.

Виж повече за: IN FLAMES
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт