Новини
NOKTURNAL MORTUM идват на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020
Автор: Warrior Of Ice
15 Април, 2020
NOKTURNAL MORTUM идват на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020

Украинските Pagan Folk блек метъл ветерани NOKTURNAL MORTUM идват на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020, който ще се проведе на 4-ти юли 2020-а г., събота, в Летен театър Бургас.  

NOKTURNAL MORTUM са основани в Харков през 1991-ва година под името SUPPURATION, а в периода 93-94 действат под името CRYSTALINE DARKNESS. През 1994-та приемат днешното си име, като умишлено заменят в него думата „Nocturnal“ с „Nokturnal“, за да избегнат объркването с други групи. В продължение на 20 години текстовете им са „политически некоректни“ и антирелигиозни. До известна степен това води до забрана да свирят на живо в някои страни от Европейския съюз. През 2014-а г. групата се дистанцира от тази тематика и се посвещава на Pagan Folk блек метъла. NOKTURNAL MORTUM имат издадени множество дългосвирещи и мини албуми, сплитове и трибюти, като най-новото им дългосвирещо издание, "Істина", излезе през 2017-а г. чрез Oriana Music. Днешният им състав е: единственият оригинален член Knjaz Varggoth (вокали, китари, перкусия и други инструменти), Bairoth (ударни), Rutnar (бас) и Surm (клавишни, гайда).

Организаторите Broken Silence със съжаление съобщават, че поради създалата се ситуация, свързана с пандемията на Covid-19, HORNA и LIQUID GRAVEYARD са принудени да отменят всякакви участия, включително и на фестивала в Бургас. Работи се по привличането на още един хедлайнер. Очаквайте допълнителна информация!

Напомняме, че вече закупените билети важат без допълнителна презаверка. Цените на билетите за събитието са в следните категории:

до 31-ви май по 45 лева;
от 1-ви юни до 3-ти юли по 50 лева;
на входа на фестивала по 70 лева.

Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на фестивала. Единствено условие е детето да е с придружител, снабден с билет и декларация за придружаване на непълнолетен. Един възрастен придружител може да съпровожда до две деца…

Билетите за фестивала са в продажба в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), магазин Саунд Гардън (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), Orange Tickets, Usit Colours и др.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/2279666515581455/

Виж повече за: Broken Silence
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт