![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Почвам да се успокоявам, че проблема не е (само) в мен
![]() Make riboLove, not War ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^^^^ Какъв бас, бе?!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Това, че някви нещастници като lodborg само гледат с някой да се скарат, не значи, че тука има агресия. Тебе пък кой те пита? Още ми се сърдиш за онзи бас, който загуби, а? Само дето не ти стиска да си изпълниш обещанието, иначе зад клавиатурата си много смела. Абе ей, Защо?Басове мога да губя, момче, за разлика от теб. В крайна сметка къв ти е проблема? Не съм виновна, че си болен и че се мислиш за не знам кой. p.s. Кво се хванахте сега за Вампирия, само да нахраните новите, че понеже "ние сме велики" ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Писна ми от огромното ти самочувствие без покритие. Чул си малко повече групи от другите юзъри и се мисли за нещо повече. Toлкова групи, колкот съм чул аз, и Ицо не е сънувал, който иначе много му знае устата. А за останалите въобще да не говоря. Ти с твоите 5 любими банди какво се месиш, разбира се, че ще се държа снизходително с подобните на теб, които не знаят от коя песен да си пуснат нов албум. Да ти помогна - от ПЪРВАТА! А обложката на тази боза, дето си я сложил в подписа още повече ме нервира Абе я си ходи у Бургас и не се отваряй. Ще си сложа каквото си искам за подпис. Чудя се изобщо чул ли си албума, че така го плюеш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе вие у ред ли сте?!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Тук съм много съгласна Ники. Никва я няма, ама щом е за храна, виднага долита Ти пък де се месиш ма, лицемерна офца. Преди няколко дена си пихме бирите в магазинчето и после ме злепостави зад гърба ми по най-бруталния начин А обложката на тази боза, дето си я сложил в подписа още повече ме нервира Абе я си ходи у Бургас и не се отваряй. Ще си сложа каквото си искам за подпис. Чудя се изобщо чул ли си албума, че така го плюеш? много пъти го въртях с няква надежда да ми хареса, а то се оказа егати помията. Рой само се мъчи, като настинал асматик. А песните са баси безидейните. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Тоя па..аре, като се толкова велик ела ми го кажи в магазинчето
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Айде спрете с откровенията-става ли? Като ще си казвате нещо, вземете го кажете на живо! Спрете да вадите кирливи ризи!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Басове мога да губя, момче, за разлика от теб. Aз един бас не съм загубил, защото знам кога да си мълча и кога съм прав. Още си чакам обещаното от теб, но почвам да се чудя дали някога ще го получа... Кво се хванахте сега за Вампирия, само да нахраните новите, че понеже "ние сме велики" Е какво? С първия си пост от половин година се изхрачи върху целия форум. Малко уважение трябва. Като влизаш някъде първо се запознаваш с хората, опознаваш ги. Не почваш веднага да ги плюеш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
hehe, izglezhda tuka e nastupil rezhim free for all. v takuv sluchai, iazhte mi pishkata.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Stage, по дяволите къде е тая емотиконка?!
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
lodborg, вече станахме и чувствителни, a, като не минава другото...
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
lodborg, ей, позьор...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Ти пък се мислиш за много велик, щом си админ. И кво ще стане, като заключиш темата? А?
Тоя па..аре, като се толкова велик ела ми го кажи в магазинчето Ще дойда и ще те изложа пред всички, да знаеш! И ще ви наредя всички лицемерни пикли там. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ви приканя да не се псувате. Извинявам се, ако съм обидил някого, аз прекалих. А админът защо спи??! Няма ли банове? Тука хората изпотъпкаха правилата на форума до едно, а Ицо си трае. Хубава работа.
Басът ни с Боба не е за пред хора. Не искам да го коментирам, защото ще мина добрия тон пак, а днес го направих вече прекалено много пъти. Извинявам се пак за което, но просто нервите ми свършиха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Чакай малко-само не разбрах КОЙ е лицемерния! Аз поне винаги си казвам-кой тъп, кой нещастник но се старая да съм искрен. Не с еправя на велик а просто съм откровен....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, момче, на теб никът ти трябва да е Dragonshit...виж се колко си жалък! Виж какво, слушай си глупавото Мейдънче, не се опитвай да оригиналничиш, щото при мен тея не минават.
А, и си стой при любовника Lodborg, освен ако не ти е писнало да ти развива тъпите си теории.Тръгнал нашия да учи на правопис... ![]() Ама явно тук се толерират тези неща...така де, какъвто форумът, такива и потребителите му. ![]() Абе, Violentbeauty, какъв ти е проблемът пък на теб бе, стой си в скапаната бърложка, пий си биричката и не ме закачай, щото от такива мацета като теб вече толкова ми се гади... Да не забравяме, че тук никой не разбира особено от музика и се заяждате с хора, които много повече отбират и са по-умни от вас, именно затова им се различават мненията от вашите, не са такива коне с капаци като вас. Айде, забавлязайте се със скапаните си темички, със здраве! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ви приканя да не се псувате. Извинявам се, ако съм обидил някого, аз прекалих. А админът защо спи??! Няма ли банове? Тука хората изпотъпкаха правилата на форума до едно, а Ицо си трае. Хубава работа. Админ човека и обижда хората, ама пък все едно не го заслужаваш. Кво се занимавам, някви гейове тука се правят на всемогъщи, и без това ми писна от тия метълски изгъзици, чудя се защо още чета тоя форум. Ае, със здраве.... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вампирия, ти пък трябва да се прекръстиш на Лайнирия. Ходи да си пиеш и пикаеш в градинките и не ни учи тука във форума. Просто ми писна от твойте лицемерни простотии.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
СМЕХ!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама явно тук се толерират тези неща...така де, какъвто форумът, такива и потребителите му. ![]() Vampyria, на теб ли ти беше излязъл прякор "отрепката"? Уместен е бил! Ако мислиш, че и тук ще ни заливаш с безумните си латино-бълнувания, много грешиш. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе, Ицо, ти трябва да се държиш на ниво, нали си "полицията" на форума. Недей да слизаш до нивото на всички малки недоносчета тук!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ако бях полиция, досега да съм разчистил форума от всичката сволоч, която представлявате. Така че вместо да критикуваш, се благодари!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Отде ги вадите тия емотиконки?!?!?!?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ако бях полиция, досега да съм разчистил форума от всичката сволоч, която представлявате. Така че вместо да критикуваш, се благодари! ![]() Айде банни ме бе, жребецо, като си толкова наперен. Аман от комплексарщина -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момче, ако искам, мога и до второ пришествие да те банна, така че кротувай в поза зайче и не се обаждай!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дреме ми на кура, дали ще ме баннеш или не. Мога да те причакам в някой ъгъл и да се раберем по мъжки....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
така че кротувай в поза зайче и не се обаждай! ХАХАХА!!! LOL!!!111 Казаха ли ти го, Владо! Млъквай, че лошо ти се пише! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:25 AM |