![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Преди седмица обаче дядо ми почина и това коренно промени мнението ми. Сега не мога да си представя, че човек, който е бил до теб и който е представлявал такъв респект за теб, на който си държал топлата ръка ще се превърне в една торба кокали. Не мога да си представя, че всичкото знание, мисли и емоции натрупвани през години просто ще изчезнат ей така... Не знам дори дали да вярвам в задгробния живот, но просто сега, след смъртта на дядо, почнах да мисля, че когато сърцето ти спре да бие това не е края. Просто не мога да го приема... В твоето съзнание ще остане пример за един достоен човек, малко ли е това? Тези които обичаме са тези, които запомняме. Това звучи добре. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Може би много хора няма да се съгласят с мен, но мисля, че не ни е дадено да "разберем" какво е Смъртта, още по-малко да го "споделим" с другите.
Всеки е губил близки - мисля, че е важно да остане паметта и радостта от това, че този човек е живял - и това да ни напомня да живеем с отворени очи, дълбоко поели дъх, открито... Това не означава, че не можем да тъгуваме... Много, когато човекът е скъп и близък. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:08 PM |