![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
GIMP rulz!
(сори за безмисления пост, не се сдържах..) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Каква таз дума prayering xD
Иначе хубав ник, и някои неща доста ми допаднаха. Първото, примерно. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Второто и мечето особено ми харесаха
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Браво, хубави нещица имаш
![]() Къде е сега Шап? Лично аз много харесвам фотоманипюлейшъните й ![]() Чеки и аз да постна нещо :р Unknown to man Eternity ends here Decomposing Cold catcher Prelude The Crow Untitled -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Който разбира от тази програмка нека да ми пише, имам нужда за помощ от някои неща, драснете лс извинявам се че не е по темата
![]() -------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Къде е сега Шап? Лично аз много харесвам фотоманипюлейшъните й ![]() Хаха, чак сега забелязвам, че на някой съм му залипсвала, пък и без туй темата нещо умира. Ето a few от мойте прояви на олигофрения тук: http://anayabladewind.deviantart.com -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ми аре да се включа
![]() тука се мъчих да правя некви дъждове и светкавици .... ще кажете колко се е получило ![]() цък -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Тия двете сигнатури в подписа ми са мои.
Други мои неща: Цък Цъk Цъk Цъk Цъk Едно от любимите ми.. Цъk Цъk В замунда-та се подвизавам под ник "j0ke", за това на някои го има написано ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Доста добри.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ха, тъкмо мислех какво е станало с тая тема. KiddRock, много добре се справяш.
p.s. Цял ден ръчкам това и ми трябва малко критика, че почвам да пропускам неща. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ето ти ключовите моменти:
1. Ключът и ръката 2. Бледите цветове на фона, яркото присъствие на фигурата 3. Светлосенките на лицето, спрямо сянката на фигурата 4. Блърни малко краищата на контура, та да се впише естествено тялото към фона. Това е от мене, в ролята ми на критик ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво за ключът и ръката? И понеже фона е детайлен съм го направила с по-малка сатурация, за да не ми отнема от акцента. За светлосенките - да, съгласна съм.
p.s. Най-лошото нещо, което може да се направи е да се блърнат краищата ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Главата не е на място. Изглежда все едно е със счупен врат.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ключът седи изкуствено
![]() Поиска критика - дадох ти я ![]() Експериментирай ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси, де, тепърва имам още неща, но за първи ден чекнене съм доволна до къде стигнах
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() един фр я обработи преди близо година вече -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 6-September 08 Град: Варна Потребител N: 2971 ![]() |
Ето нещо от мен, преди имах много такива но преинсталирах windows и всичко замина
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Heavy Metal?!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Black Heavy Metal.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 6-September 08 Град: Варна Потребител N: 2971 ![]() |
^ Heavy Metal?! Това е направено специално за една песен на manowar - die for metal -------------------- ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^ А тогава защо е Шаграт на картинката?
![]() Иначе по темата - не съм много добър с фотошопа... най-вече си правя опити с филтрите и си получавам разни бекграундове за други снимки, или просто ги ползвам като десктоп. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Историята на горното пик-че е мноооого дълга направена е за едно приятелче, но няма значение. Направил съм още пик-ове
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Незнам дали ви кефят ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Анет + плачевни опити за фотошопстване = НЕ. Съжалявам, че въобще ги отворих.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е аз все още съм начинаещ дай да видим нещо твое тогава
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако толкоз беше заинтересован щеше да погледнеш по-нагоре в темата...или в профила ми...или whatever
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видях, добри са. Аз съм начинаещ, надявам се след време да правя подобни готини неща
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Зима
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 07:26 PM |