![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Аре бе, що нема тема ? Много здрава група, а такива рифове никъде нема ! Всеки път като слушам Mocking the philanthropist ми е като за пръв път.
REFLECTIONS OF THE COFFIN LID-Ъ-Ъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Само "Mocking the Philanthropist" съм слушал и много ме кефи.
The Slums of Jerusalem. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Другите що не си слушал ? Пак са много яки :Д
Песента The Tenderhearted's Manifesto е ебати култа ...... CHRIST ! FAGGOT ! FONDLER OF MANHOOD ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
ОГРОМНИ са да и Judeobeast Assassination е албумът. Това е със сигорност една от групите, които се отличават от общата маса блек метъл. Просто няма такива инструментали да не говорим и какви мелодии върти Демоник с баса. Никога няма да ми писне да слушам "Doves of War" убеден съм в това. Както се казва група от създатели, а не група от последователи.
-------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 12:25 PM |