![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бълг. ез. и Литература: 4
Английски: 6 Испански: 3(la professora es una poutana!) Математика: 3 Информатика: 6 Инф. тех: 6(игрите на Brood War са 20:15 за мен) История: 6 Гейография: 3 Философия: 4 Биология: 6 Физика: 3 Химия: 3 Физ. възп.: 4 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Бълг. ез. и Литература: 5
Английски: 6 Испански: 6 благодарение на въпросната...госпожа Математика: 5 #$&@! Информатика: 6 Инф. тех: 6(игрите на Brood War са много, но не за мен) История: 6 Гейография: 6 Философия: 5 никой ли не е достатъчно духовно израстнал за да разбере и оцени възвишеността и естеството на мислите ми ![]() Биология: 6 Физика: 6 при 64646 Химия: 5 немах достатъчно пари ![]() Физ. бъзп.: 6 ..хех стига бе не`а се излагам я |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бати зубъра! Ще те смачкам на Brood War!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 29 2004, 02:05 PM) Бати зубъра! Ще те смачкам на Brood War! You wanna piece o' me...well let's bring it on..samo triaa konfiguriram typia brood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На срещата ще ти донеса двата диска, да си го инсталнеш като мен. ще трябва да си копираш тоя на Brood за да играеш обаче...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
brawo be deca!
![]() ![]() Po wsi4ko drugo imam 6, samo po 1 specialen 5 , za6toto me nqma6e kato me oformqha.No ina4e i tam bqh za 6! ![]() ![]() ![]() i sigurno ako wi kaja 4e wyob6te ne se naprqgam da u4a... prosto zapomnqm ... ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Jan 29 2004, 02:15 PM) i sigurno ako wi kaja 4e wyob6te ne se naprqgam da u4a... prosto zapomnqm ... ![]() ![]() ![]() mi normalno zadylbo4eniq pro4it e dostaty4en |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам че си личи, но и аз не се напрягам особенно да уча.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Az sum Number 1 weee!
![]() 6.00 po vsi4ko ![]() Koi sega e nomer edno? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тва е щот си sXe едно време и аз бях така без да ми прави впечатление
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Аз не знам по отделно кви ми са оценките, но знам средната от всички и тя е нещо между 4.60 и 4.70
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и жена ти роди в 8-ми клас нали?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
БЕЛ: 4
Английски: 6 Немски: 6 Математика: 3 Информатика: 6 История: 5 Гейография: 5 Биология: 3 Химия: 4 Физ. възп.: 4 Физкултура: 6 Рисуване: 6 Музика: 6 ...по останалите предмети нямаме срочни, а годишни!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Matematika-po wsqka weroqtnost 4
BEL-5 Biologiq-5 Angliiski-5 (maika i selska i krawa) Fizika-4 ili 5(moje bi 4) Inf tehnologii-6 (igri na belot i chat pri nas) Psihologiq-5 (mama mu za kakwo imam 5 na poslednoto kontrolno..ahhhhhhh ![]() Ruski ezik-4 ili 5 (weroqtno 5) Towa e po drugite nqmam srochni ![]() Uspeha mi stawa 5:00. gord sym ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
БЕЛ-Отл.6
Математика-Мн.Добър 5(пишела съм мноо грозно и не съм подреждала-тва било една от главните причини да имам 5,но след като почти целият клас е с 3-ки,а две от най-големите зубърки са със 6 съм доволна) Английски език-Отл.6 Руски език-Отл.6 Информатика-Отл.6 Инт.технологии-следващия срок Химия-Отл.6 Физика-Мн.Добър 5(имах 5 и 6 ама тая даскалица не ме обича и веднъж ме вдигна,когато не бях учила и естествено ми писа 2.Е бременна беше-простено й е.Сега имаме нова ама и тя е една селянка...) Биология-Отл.6 История-Отл.6 География-нямаме срочни Етика и право-Отл.6 Рисуване-Отл.6 Дизайн-Отл.6 Графика-Отл.6 Физическо-освободена съм Общ успех: към 5,80- Втора в класа.Ние сме две втори с по 5,80 и две с 6,00. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Wow wpechatlen sym
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Abe wie ste ebati otli4nicite:)
BEL-4 MATEmATIKA-3 Fizika-3 himiq-3 istoriq-5(po neznaina za men pri4ina) Ispanski-5(o6te edna misteriq) informatika-3(deeba ku4kata wie si cakate belot a nas na paskal ni gyr4at) Fizi4esko-6(sepultera stegni se be bratke muje sme predi wsi4ko:) ) Angliiski-za edna broika 5 ama e 6 Geografiq-4 Biologiq-4 i twa e ako ne se luja uspeha o6te ne sam go smetna ot strah ili ot sram neznam abe fuck you sym mu maikata 6e se opravime sledwa6tiq srok(twa mai si go kazvam vseki srok ama are ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 29 2004, 08:35 PM) БЕЛ-Отл.6 Математика-Мн.Добър 5(пишела съм мноо грозно и не съм подреждала-тва било една от главните причини да имам 5,но след като почти целият клас е с 3-ки,а две от най-големите зубърки са със 6 съм доволна) Английски език-Отл.6 Руски език-Отл.6 Информатика-Отл.6 Инт.технологии-следващия срок Химия-Отл.6 Физика-Мн.Добър 5(имах 5 и 6 ама тая даскалица не ме обича и веднъж ме вдигна,когато не бях учила и естествено ми писа 2.Е бременна беше-простено й е.Сега имаме нова ама и тя е една селянка...) Биология-Отл.6 История-Отл.6 География-нямаме срочни Етика и право-Отл.6 Рисуване-Отл.6 Дизайн-Отл.6 Графика-Отл.6 Физическо-освободена съм Общ успех: към 5,80- Втора в класа.Ние сме две втори с по 5,80 и две с 6,00. бе вашто даскало е корумпирано некво..питай стефан как ще изкараш 6 по литература при the all mighty SLAV4EWA az sym s 5.69 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Абе и корупция има сигурно,защото има направо невероятни случаи на вдигнат успех.Но на мен колкото и да знам,никога не са ми писали 6,00-определили са си хора за тая работа.Няма аз да ги срама там я:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jan 29 2004, 07:19 PM) Uspeha mi stawa 5:00. gord sym ![]() Еми Svetyl и аз така.. 5.00 си е много добра оценка... пък другия срок над 5.50 да оберем даскалото ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боби, не знам. Аз през живота си не съм имал оценка различна от 4 по Литература.
Това по физическо е щото не съм бягал 600м примерно. Иначе на лицеви имам 6 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 30 2004, 11:35 AM) Това по физическо е щото не съм бягал 600м примерно. Иначе на лицеви имам 6 ![]() ми и аз не съм ги тичал нито 50метра ..но за този пропуск са ми писали една четворка ...на фона на 4 шестици.. не ги бягах щото ме мързеше но иначе 50-те ги взимам за 6.10 май |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Matematika: 6 надявам се...трети ден и решавам невъзможните задачи
Български език и Литература: 6 Английски: 6 (стори ми се че това писа в дневника) Немски: 6 Биология: 5 География: 6 Инофматика: 6 (всъщност аз дори нямам компютър там, помагам на Светъл като го заяжда господина:)) а и честно казано Word!??? Ало!?? Да не говорим, че господина просто го янма на Windows) Физика: 5 Психология: 6 Абе нещо...май имам добри оценки:)) И каква е тая глупава тема!!!!!!!!!!! На всички ни е ясно, че зависи от даскалите и даскалото......и малко личен избор... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Da we werno si e
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат informatika-3(deeba ku4kata wie si cakate belot a nas na paskal ni gyr4at) ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Благодаря Светльо
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 1-February 04 Потребител N: 382 ![]() |
БЕЛ - 5
БЕЛ - ЗИП - 6 МАТЕМАТИКА - 6 ИНФОРМАТИКА - 6 ИНФ. ТЕХНОГОГИИ - нема АНГЛ. -6 НЕМСКИ - 6 (голямо чудо без изпитване при 5,6,5,6!!!) ФИЗИКА - другия срок ИСТОРИЯ - 5 (даскалката е виновна) ХИМИЯ - 5 (пак по вина на даскалка ![]() ГЕОГРАФИЯ - тоз срок намаше, ама втория ще е кошмар БИОЛОГИЯ - 6 ПСИХОЛОГИЯ - 6 с 300 зора МУЗИКА - без срочни ФИЗИЧЕСКО - 5 ![]() СТРАНОЗНАНИЕ ( СИП ) - 6 За първия срок излиза акало 5,65, ама другия няма да е толкоз при вияко положение -------------------- Tempora mutantur et nos mutamur in illis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 17-September 03 Потребител N: 267 ![]() |
хохо, това the mostest, го написал някой си с оценка 6 по английски език
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ах да бе верно-как не съм му обърнала внимание досега...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A da be
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 5-February 04 Град: nekazvam Потребител N: 387 ![]() |
Broodwar igraesh bratle ::AAHAHH AHAHA TI si moi chowek she gi majeme 2v6
-------------------- ne be ebawam se... metala e gotin...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(jago @ Feb 5 2004, 01:35 PM) хохо, това the mostest, го написал някой си с оценка 6 по английски език ![]() а на това се хили човек който не разбира елементарен бъзик... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
eee hrana - are 1v1 da ti praa bee:))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Feb 5 2004, 08:50 PM) Цитат(jago @ Feb 5 2004, 01:35 PM) хохо, това the mostest, го написал някой си с оценка 6 по английски език ![]() а на това се хили човек който не разбира елементарен бъзик... Мислех че е очевадно че е написано на бъзик. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
NOT FOR TRUE METAL PEOPLE< KOZ They wanna rock, NOT POSE.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
KOZ > TRUE METAL PEOPLE WHO WANNA ROCK, NOT POSE
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Znachi az polzwam znacite > i < kato sposob za redirectwane na stream-a...unix style 1337
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ги ползвам как ми падне...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
izpit n predmet ocenka
1 stilistika 6 2 osnowi na pr 6 3 vidowe komunikacii w mediite ? 4 pr i malcinstwata ![]() 5 brifing i preskonferenciq ? iznenadwa6to do tuka ocelqh ama we4e 6a ma skysat ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
Амииии... - успех!
-------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 17-September 03 Потребител N: 267 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 5 2004, 09:50 PM) Цитат(jago @ Feb 5 2004, 01:35 PM) хохо, това the mostest, го написал някой си с оценка 6 по английски език ![]() а на това се хили човек който не разбира елементарен бъзик... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(jago @ Feb 6 2004, 12:20 PM) Цитат(Sw1tched @ Feb 5 2004, 09:50 PM) Цитат(jago @ Feb 5 2004, 01:35 PM) хохо, това the mostest, го написал някой си с оценка 6 по английски език ![]() а на това се хили човек който не разбира елементарен бъзик... ![]() ![]() винаги можеш да напишеш че си се бъзикал..Но става въпрос че онзи коментар беше твърде излишен за да се приема с ирония... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Feb 5 2004, 11:10 PM) Мислех че е очевадно че е написано на бъзик. явно не е било толкова очевадно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe jago - toi ako podskaje oshte malko v zaglavieto 4e e bilo byzik shte stane typo
sepultera qvno trqbvashe da napishesh - "the mostest (napisal sym go naro4no greshno za da stane smeshno, ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямаше да се събере...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 5-February 04 Град: nekazvam Потребител N: 387 ![]() |
THEst MOSTest TUPest TOPICest EVERest, BE JAGOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az she go sunuvam veche tva ako se skarate oshte malko -------------------- ne be ebawam se... metala e gotin...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я да изровя the mostEST тъпEST топик и да си постна оценките
![]() Тази година: 6,00 и понеже е последна ето и дипломата средно аритмитично от 8-ми ли 9-ти ли досега: 5,98 и класната едва ли не щеше да ми се скара, че не съм се явил на повишителни изпити, за да е пълно (ей) шест ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Днес прецених, че и да си съдера дупето от зубрене няма да ми пишат повече от 4 по география. Майната му.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Понеже съм завършил средното, ето ви оценки от дипломата:
Математика: 6 Физика: 6 Информатика: 6 Философия: 6 Мениджмънт: 6 Управление на Човешките Ресурси: 6 Литература: 5.5 История: 5.5 География: 5 Физическо: 5 Маркетинг: 5 Пари и банково дело: 5 Борси и незнам си кво беше там: 5 Машинопис и кореспонденция: 5 Химия: 4.5 Френси: 4.12 (Оценка от матура) Биология: 3.5 ОТПС : 3.5 Счетоводство: 3.5 /по спомени го карам. И други предмети има, но не си ги спомням/ -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ан мена са ми си ебали майката оценките
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 10 2005, 09:44 AM) Днес прецених, че и да си съдера дупето от зубрене няма да ми пишат повече от 4 по география. Майната му. Ха. И аз така. 3 четворки ми се заформят да го еба ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ми 4 ми остави. Вика ' Нека не изнасилваме събитията'.
Не че не е прав.С две 3-ки и едно 4 какво повече. (: -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мене за сега оценките са ми:
Испански език: 6 Английски език: 5 БГ/Литература: 6 Математика: 4 История: 5/6 География: 6 Биология: 4 Физика: 4 Химия: 4 Философия: 5 Физкултура: 6 ама ще ме изпитват много за да ги "затвърдя" оценките... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Az 6te postna godi6nite...trqbva i da si iz4islq uspeha ot 8 do 12kl.,ama si 4akam diplomata.
Frenski - 5 Angliiski - 6 BEL - 6 Matematika - 6 Geografiq - 6 Fizika - 5 Svqt i li4nost - 6 Fizi4esko - 5 ![]() Istoriq - 6 Izglejda mi,4e sum imala tvurde malko predmeti...moje i da sum propusnala nqkoi. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
нали може и семестриални оценки ето:
Бюджетно счетоводство - 6 Банково счетоводство - 6 Борси и борсови операции - 6 ма май само това ще са ми хубавите оценки, утре остава най-гадният изпит по управленско счетоводство дето нищо не знам, а в понеделник си чакам сигурно скапаната тройка по вътрешен контрол... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ми както и в 11ти клас - всичко е на 6
![]() Без да се напъвам особено, просто имам добър подход към повечето преподаватели ![]() Обаче не съм и предполагал, че това проклето СМГ може да ми липсва ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Тази година, като за последно съм просто перфектен 6.00 или се радвам на учителско снизхождение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
1.БЕЛ - 6, по Зип - 6
2.Англииски-6, и по Зип - 6 3.Немски - 5 (а азбуката не знам ![]() 4.Математиак - 3(със 5761345163405863480 зора) 5.Физика-6 6.Химия-6 7.Биология-6 8.Счетоводство-5 9.Макроикономика-6 10.История-6 11.Етика и право-6 12.География-6 13.Информатика-6 14.ОТСО-5 15.Бизнес-Комуникации-6 -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ooo...мен ще ме мъчат до 28:( ама горе долу...4ки
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз пък днес бях на последен изпит, ама сигурно ще ме скъсат не направих нищо кой знае какво
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Брех! Всички сте направо отличници....
![]() Аз след изпитите ще коментирам ![]() Пък и дипломи няма още ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тебе знаем.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Пък и да не знаем, ще питаме учителката по литература.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Jun 11 2005, 01:26 PM) Ми както и в 11ти клас - всичко е на 6 ![]() Без да се напъвам особено, просто имам добър подход към повечето преподаватели ![]() Обаче не съм и предполагал, че това проклето СМГ може да ми липсва ![]() И още как и тепърва ще ви липсва на всички средното, колкото и сега да не го осъзнават някой... аз съм завършил преди цяла вечност, а още ме налягат мили спомени за НМГ-то като се сетя и ми липсва да го е... иначе средно 6 изкарахме от тотото навремето... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(synchu @ Jun 13 2005, 11:15 AM) И още как и тепърва ще ви липсва на всички средното, колкото и сега да не го осъзнават някой... аз съм завършил преди цяла вечност, а още ме налягат мили спомени за НМГ-то като се сетя и ми липсва да го е... иначе средно 6 изкарахме от тотото навремето... Хм, аз 2-3 дни след абитуриентския изобщо не се и сещах, че съществува училището. Пък и с никой от там не съм бил особено близък...никой който да не живее в моя блок ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За сега нещата вървят сравнително ясно. Ама знаеш ли какво може да им хрумне в последния момент. Например изходно ниво по физика на целия учебник:"))
Химия: 6 Биология: 6 Немски език: 6? Математика: 5..освен ако не стане някакво чудо:")) География: 6 История: 6 (днес ме изпита:") Информационни тех.: 6 Информатика: 5? Физическо: 5/6, по - скоро 6 Английски език: 6 БЕЛ: 6 Етика и право: 6 физика: 6, ако не правим изходното:") ама и иначе вероятно пак толкова МГ, а петици по математика и информатика:")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Лелееееей ... какви сте ми умни всичките ....
![]() Аз къде такива оценки ... около Pi ги добутвах обикновено и дотам. Да не говорим че утре в 2:40 трябва да предам проект на Corel Draw със минимум 30 страници документаия а още не съм го започвал ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тая по немски ми писа 5
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Я да видим в бележника ми кво пише... 12 клас завършвам със:
български и литература - 6 свят и личност - 6 физическо - аз такова не карам механизация - 6 ( искате ли да ви опиша технологичен процес при зърнокомбайн? ![]() компютърно счетоводство - 6 (едничък път не сме карали в зала с РС-та) статистика - 6 пари, банки и парична политика - 6 финанси - 6 право - 6 икномика - 6 практика счетоводство - 6 ЗИП счетоводство - 6 ЗИП математика - 6 ЗИП биология - 6 ЗИП икономика - 6 производствена практика - 6 И, деца, моля ви, не се записвайте да учите в 'елитните паралелки и профили на даскалото', от опит го казвам! За ваше добро е! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(kotrag @ Jun 18 2005, 10:37 PM) български и литература - 6 свят и личност - 6 физическо - аз такова не карам механизация - 6 ( искате ли да ви опиша технологичен процес при зърнокомбайн? ![]() компютърно счетоводство - 6 (едничък път не сме карали в зала с РС-та) статистика - 6 пари, банки и парична политика - 6 финанси - 6 право - 6 икномика - 6 практика счетоводство - 6 ЗИП счетоводство - 6 ЗИП математика - 6 ЗИП биология - 6 ЗИП икономика - 6 производствена практика - 6 ![]() Цитат искате ли да ви опиша технологичен процес при зърнокомбайн? Дааа! Аз вчера точно това се питах... според мен - зависи от зърното. Аз моите няма да ги показвам още, първо, защото не съм си направил труда да разбера какви ми са така важните цифри, влияещи на съществуването ми като личност... и второ, защото ще засрамя kotrag. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като спомена, Beel щеше да обяснява нещо от неговите му там специалности... Из темата за българските владетели:)
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^
Ако държите много, може да ви дам да порчетет част от моят прешъс отчет за учебната практика по Магнитни методи. Ех, оценки, оценки... Аз как се бях преебал зверски последната година в даскало, не е истина. Имах 4 по математика, при положение че кандидатствах с нея... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ти пука, нали си вътре?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Nqkfo....imam 6.00 po Literatura...koeto nai-me radfa...imam i oshte 6-tici ama za men tfa e nai-fajnata!nqkfo mnooooooooooooooy me kefi BEL ...Obicham BEL...nekfo i Gospojata obicham
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
БЕЛ...БЛЕ
![]() ... По-малко от месец ми остава до изпита по английски...тооолкова яко ще ми е ако го изкарам с 5-ица, най-вероятно ще взема да отида на море или просто ще се отдам на безгрижно съществувание ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я кажете кой, къде и с кво ще кандидатства ( за тия, които ще кандидатстват тая година)
Интересно ми е Аз тука покрай зубкането направо заобичах историята, не съм учила толкова от 6 клас поне ![]() Ако позубкам още малко, ще стана като Арха И още нещо - БЕЛ рулз!! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 13 2005, 10:37 AM) Цитат(synchu @ Jun 13 2005, 11:15 AM) И още как и тепърва ще ви липсва на всички средното, колкото и сега да не го осъзнават някой... аз съм завършил преди цяла вечност, а още ме налягат мили спомени за НМГ-то като се сетя и ми липсва да го е... иначе средно 6 изкарахме от тотото навремето... Хм, аз 2-3 дни след абитуриентския изобщо не се и сещах, че съществува училището. Пък и с никой от там не съм бил особено близък...никой който да не живее в моя блок ![]() няма да ти липсва. училището е един от на-тежките периоди в живота на човека. детската градина липсва ли ти? на мен - не. proud to be loud ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:42 PM |