Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Какви деца бяхте?, тема за по-възрастните деца
Daddy`s Girl
коментар May 17 2010, 05:38 PM
Коментар #1

Прогресиращ

Група: Потребители
Коментари: 720
Регистриран: 29-April 10
Потребител N: 3818

Темата е за малко по-големите.Надявам се,че няма друга такава.
Та кажете сега,вие какви деца бяхте?Как мина детството ви и т.н.Разказвайте и за най-дивите си пакости.Убедена съм,че част от вас все още има жълто около устата biggrin.gif Интересно ми е да ви видя вас като толкова сте недоволни от новото поколение.И вие едно време сте били "нови" ии към вас е имало подобно отношение.Но да не повтаряме темата.Хайде дечица,карайте направо.
: D

--------------------

Are you watching c l o s e l y ?

Go to the top of the page

+Quote Post
Sile
коментар May 17 2010, 06:02 PM
Коментар #2

Метъл

Коментари: 1176
Регистриран: 10-May 10
Потребител N: 3823

Нямаш ли си друга работа? Луда tongue.gif Моа бях суууууперрр послушно дете, НО понякога обичах да правя това, което ми казваха да не правя :Д Като съвсем малка играех само с момчета, като че ли с тях повече се разбирах, а и повечето момичета не ме харесваха. Момичетата -> ластик, въжета, клюки, не ме биваше в това. Пък с момчетата си бяхме направили бандичка и си строяхме къщурки от кашони и найлони smile.gif Главатарят ми беше най - добър приятел. Бях като че ли мн по - свързана с природата, все на поляната, цветя, дървета, ловях пеперуди :Д тъйй малко по - напред във времето, започнах да дружа предимно с момичета и си бях супер обикновено лапе, с малко приятели, но ценни. Катерене по покривите на блоковете (15 етажните предимно), пф нещо не мога да се сетя за лудите моменти, но си имаше. Постоянно защитавах по - слабите и приятелите си, като съм си изпросвала по тоя начин куп обиди и подигравки. Лесно скачах на бой, и бях голяма сръдня, веднага си показвах като ме наранят, но вече не е така :Д ъъъ обожавах куклите барби и играех с тях навън, с котките играех. А, била съм доста весела, на почти вс снимки съм оплезена или ухилена. Много пъти съм си казвала как искам да се върна в този период, поне за 1 ден, да си припомня как съм мислела, как съм се чувствала, да усетя това детско безгрижие. Все едно съм била аз :/

ПП. Темата е хубава smile.gif

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 17 2010, 06:13 PM
Коментар #3

Прогресиращ

"В онези диви и чудесни времена..." като че ли всичко беше яко,нали?
И аз като малка си играех само с момчета.Те се биеха кой да седне до мен в детската градина.Обикаляхме около една къщурка и мислехме,че има духове.Много неща си спомням,но няма да провалям темата,защото все още съм дете ии чудесните мигове не са свършили.

http://storage2.album.bg/e28/oo_b6882_22946471.jpg
http://storage2.album.bg/3cc/важно_е_да_си...7a_23200637.jpg
http://storage2.album.bg/1a4/__a10ec_23200655.jpg
на първата снимка идиотчето със сукмана съм аз.На 3тата също

--------------------

+Quote Post
Sile
коментар May 17 2010, 06:38 PM
Коментар #4

Метъл

Сладко дите :-))
Пък с 1 приятелка се събувахме и крачехме във фонтаните в една градинка, по моя идея biggrin.gif Друг път с мн приятелки, 1 се подхлъзна и падна цялата :Х:Д Все давах някви откачени идеи и хората вземаха че се връзваха, после смях.. :Д:Д

+Quote Post
Svetyl
коментар May 17 2010, 07:00 PM
Коментар #5

Поетично бездушен

Група: Приятели
Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

С дълга коса още от малък и ме мислеха за момиче... Иначе тихо и кротко дете, бели не съм правил.

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 17 2010, 07:42 PM
Коментар #6

Прогресиращ

Sile biggrin.gif една приятелка веднъж падна във фонтаните biggrin.gif не питай как се прибра

Svetyl нито една беля?! blink.gif Все нещо "лудо" или "диво" не си ли правил? Пропуснал си много

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар May 17 2010, 08:03 PM
Коментар #7

Поетично бездушен

Еми... освен, че обичах да скачам върху леглото и го потроших, за друго не се сещам. Наистина бях кротко дете.

--------------------
Historia vitae magistra

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 17 2010, 08:37 PM
Коментар #8

Прогресиращ

и аз се водя за такова,ама не съм...имам предвид,че бях или по-скоро не ме познават достатъчно добре хората...ноо съм като хваната от гората понякога biggrin.gif
Не ти ли се ще да направиш нещо мега яко иии дивоо??

--------------------

+Quote Post
Svetyl
коментар May 17 2010, 08:44 PM
Коментар #9

Поетично бездушен

Май не... smile.gif Предпочитам да си живея спокойно. smile.gif

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
_Moonshield_
коментар May 17 2010, 09:00 PM
Коментар #10

Деградиращ

Коментари: 2189
Регистриран: 28-November 07
Град: Казанлък
Потребител N: 2450

Ей таквоз. laugh.gif Послушен бях, а цялото ми детство съм го прекарал по реки, планини, игрища (мнооого футбол), поляни и... имах едно Нинтендо, на което се надъхвахме с приятелите.

--------------------

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 18 2010, 10:53 AM
Коментар #11

Прогресиращ

_Moonshield_ голям сладур си бил ..ии кучето с теб на втората снимка еее много сладичкоо wub.gif
Природата в България е страхотна,завиждам ти,че си ходил на планина.Аз никога не съм.Дори и на море biggrin.gif Но пък по реките,язовирите съм била smile.gif

--------------------

+Quote Post
_Moonshield_
коментар May 18 2010, 12:50 PM
Коментар #12

Деградиращ

Коментари: 2189
Регистриран: 28-November 07
Град: Казанлък
Потребител N: 2450

^Кучето почина преди 20 дена от инфаркт, беше на 14 години. sad.gif

--------------------

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 18 2010, 07:36 PM
Коментар #13

Прогресиращ

Съжалявам sad.gif

--------------------

+Quote Post
луда`калинка
коментар May 18 2010, 09:16 PM
Коментар #14

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Цитат(Sile @ May 17 2010, 07:02 PM) *
Като съвсем малка играех само с момчета, като че ли с тях повече се разбирах, а и повечето момичета не ме харесваха.

Same shit here! Само че с тая разлика, че аз играех и на ластици wink.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
Daddy`s Girl
коментар May 18 2010, 09:39 PM
Коментар #15

Прогресиращ

и аз съм играла на ластик,ама беше преди 2-3 години

--------------------

+Quote Post
beyondtheblack
коментар May 19 2010, 03:06 AM
Коментар #16

Демон

Коментари: 2286
Регистриран: 10-September 07
Град: гара мЯже
Потребител N: 2328

"Ах как знам, как съм учила, как потискам другите, които не знаят!" biggrin.gif

--------------------
Ко каза, ко?

+Quote Post
SoulOfPerdition
коментар Aug 27 2011, 09:33 PM
Коментар #17

Прогресиращ

Коментари: 686
Регистриран: 27-June 08
Град: The Other Side
Потребител N: 2821

Детство? Минаваше в горите, по поляните, с футболната топка и други момчешки игри - това беше едната реалност. Другата: пълна омраза към момичетата, граничеща с изнасяне на бой върху тях; бърза изнервеност, граничеща с агресия и силен садизъм, което прерастваше в нервни сривове; унищожения на каквото ми хареса, без да ми пука за последиците, общо взето правех много пакости. Няколко човека се измъкваха на косъм от разни състояния на бесъзнание, да не кажа и тежки физически последици. Ще кажа, че много обичах да боравя с камъни, без значение от размера, и ги мятах с голяма сила.
Като се замисля, ако бях продължил в същия дух, щях да лежа в някой затвор в момента. Хубавото е, че успях да премахна негативните изблици, касаещи нараняването на хора, които ме съпътстваха тогава.

+Quote Post
Sile
коментар Aug 28 2011, 12:38 PM
Коментар #18

Метъл

:ОО В началото, добре, като един истински козел. biggrin.gif Ако се познавахме, казвам ти, щяхме взаимно да се млатим, нямаше да те търпя, определено щяхме да сме от противникови лагери. biggrin.gif

+Quote Post
Thrashard
коментар Aug 28 2011, 05:42 PM
Коментар #19

Долна чорба

Коментари: 894
Регистриран: 17-May 11
Град: София Hate City
Потребител N: 4095

Цитат(Sile @ May 17 2010, 07:02 PM) *
Нямаш ли си друга работа? Луда tongue.gif Моа бях суууууперрр послушно дете, НО понякога обичах да правя това, което ми казваха да не правя :Д Като съвсем малка играех само с момчета, като че ли с тях повече се разбирах, а и повечето момичета не ме харесваха. Момичетата -> ластик, въжета, клюки, не ме биваше в това. Пък с момчетата си бяхме направили бандичка и си строяхме къщурки от кашони и найлони smile.gif Главатарят ми беше най - добър приятел. Бях като че ли мн по - свързана с природата, все на поляната, цветя, дървета, ловях пеперуди :Д тъйй малко по - напред във времето, започнах да дружа предимно с момичета и си бях супер обикновено лапе, с малко приятели, но ценни. Катерене по покривите на блоковете (15 етажните предимно), пф нещо не мога да се сетя за лудите моменти, но си имаше. Постоянно защитавах по - слабите и приятелите си, като съм си изпросвала по тоя начин куп обиди и подигравки. Лесно скачах на бой, и бях голяма сръдня, веднага си показвах като ме наранят, но вече не е така :Д ъъъ обожавах куклите барби и играех с тях навън, с котките играех. А, била съм доста весела, на почти вс снимки съм оплезена или ухилена. Много пъти съм си казвала как искам да се върна в този период, поне за 1 ден, да си припомня как съм мислела, как съм се чувствала, да усетя това детско безгрижие. Все едно съм била аз :/

ПП. Темата е хубава smile.gif

Tи си била Зина-принцесата войн, бе biggrin.gif Аз бях непослушно, мърляво, инатесто дете, което си правеше к'вото си искаше в общи линии, ама колко са ме дънили наще като малък пък за сметка на това не е истина biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 12:02 AM