![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
Как може да няма тема за тия ОГРОМНИ юнаци. Само една дума за родния проект РЕСПЕКТ, РЕСПЕКТ и отново РЕСПЕКТ. Endless Darkned Saga е най великият албум на бг група, който съм слушал. Последната песен в албума пък е същинска епопея, думи нямам просто. ОГРОМНИ СТЕ !!! -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Най-любимата ми родна група (заедно с още две), която ще боготворя до гроб. Лично за мен Endless Darkened Saga ще си остане един от най-култовите, майсторски и идейни за времето си блек метъл албуми, записан от българска банда!!!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
В "Сага"та имаше много идейни неща, но на мен фаворити са ми нещата от по-късния период. Жалко, че не продължиха да движат нещата.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Стават, но Demonism са по-яки.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 09:47 PM |