![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
"Тва от новият албум на Министри ли е?"
Който познае от къде е цитат това... получава каквото иска от мен! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Разбира се това е едно от парчетата с които отраснах.
-------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Иска ли питане...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 4-February 04 Потребител N: 384 ![]() |
samo da se ima v predvid che kato glasuvah mi misleh za Aerosmith - Eat The Rich ... tova sum slushal
![]() -------------------- Every day I dream of sunlight in my dark room
I want to find a reason why Justify my reason to stay alive Within this pain ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Имаше някакъв филм с такова заглавие...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
аз пък помня "eat the rich but pay me motherf*cker" от (Hed) P.E.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Цитат They say music is the food of love, Let's see if you are hungry enough, Take a bite, take another, just like a good boy would, Get a sweet thing on the side, Home cooking, homicide, Side order, could be your daughter, Fingerlicking good Come on baby, eat the rich, Put the bite on the son of a bitch, Don't mess around, don't give me no switch, C'mon baby eat the rich C'mon baby eat the rich Sittin' here in a restaurant, Tell the waiter just what you want Is that the meat, you wanted to eat, How would you ever know? Hash browns an' bacon strips, I love the way that you lick your lips, No fooling, I can see you drooling, Feel the hunger grow [Chorus] Eat up, eat you, eat me, Eat two, get one free Shetland pony, extra pepperoni Just pick up the phone, Eat greek, or eat chinese, Eat salad, or scarf up grease You're on the shelf, maybe eat yourself, Come on, bite my bone [Chorus] Motorhead rulz! ![]() ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
АМА НЯКОЙ СЛУШАЛ ЛИ ГО Е????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Muscle_Head @ Feb 26 2004, 12:57 AM) Цитат They say music is the food of love, Let's see if you are hungry enough, Take a bite, take another, just like a good boy would, Get a sweet thing on the side, Home cooking, homicide, Side order, could be your daughter, Fingerlicking good Come on baby, eat the rich, Put the bite on the son of a bitch, Don't mess around, don't give me no switch, C'mon baby eat the rich C'mon baby eat the rich Sittin' here in a restaurant, Tell the waiter just what you want Is that the meat, you wanted to eat, How would you ever know? Hash browns an' bacon strips, I love the way that you lick your lips, No fooling, I can see you drooling, Feel the hunger grow [Chorus] Eat up, eat you, eat me, Eat two, get one free Shetland pony, extra pepperoni Just pick up the phone, Eat greek, or eat chinese, Eat salad, or scarf up grease You're on the shelf, maybe eat yourself, Come on, bite my bone [Chorus] Motorhead rulz! ![]() ![]() Имаш ти! Ама я си призай пред всички кой ти го даде ![]() ![]() ![]() Явно повечето хора го знаят... макар че има и немалко, които не! Все пак! Keep voting (and drinking!) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ГРЕШКА! Сега погледнах анкетата! Явно повече хора НЕ СА ГО СЛУШАЛИ! Което показва, че отново съм прав
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Може да не го е слушал само някой, който не чувал въобще за Motorhead. Май трябваше първо да пуснем анкета "Знаете ли кои са Motorhead и слушали ли сте нещо тяхно?" и тогава чак да питаме отговорилите положително, дали са слушали Eat the Rich.
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз отговорих с "не знам за какво говориш" въпреки че не ми пука...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е малко са хората, фенове на Моторхед, които не я знаят...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 25 2004, 05:41 PM) Имаше някакъв филм с такова заглавие... ![]() Да, парчето е саундтрак от филма. Всъщност си е писано точно за него. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Да, много яко парче.
"Тва от новият албум на Министри ли е?" - сериалът Малкълм по bTV Значи Малкълм седеше в училище и до него някакъв нагримиран (нещо като корпспейнт) съученик (имаше вид на готик фен). Малкълм казва "надежда всяка тука оставете" (тая фраза ако не се лъжа е от надпис над портите на чистилището, от Дантевия Ад). Ония до него с грима го пита "Тва от новият албум на Министри ли е?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това не беше Малкълм а един от другите зубъри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахах благодаря, че ми отговорихте на въпрос зададен преди повече от година...
![]() ![]() ![]() ![]() Е яко по-тъп съм бил преди година да ви питам нещо толкова тъпо, но е яко хахах както и да е ![]() Баси яките спомени от тогава... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
ъъъ, наградата важи ли още?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(2Cool4U @ Feb 28 2005, 10:12 PM) ъъъ, наградата важи ли още? Хахах ане знам ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бисквитка?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Баси,чак сега загрях,че темата е от преди една година!Но това не пречи да кажа че Motorhead са си много яка група!А и не само тази песен с готина а и много други също!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Feb 28 2005, 08:06 PM) Сепат, не прочете изобщо какво е написал 2cool4u ![]() ![]() ![]() Цитат Малкълм казва "надежда всяка тука оставете"... Защо спориш въобще? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 2 2005, 12:53 AM) Цитат(Lord Ash @ Feb 28 2005, 08:06 PM) Сепат, не прочете изобщо какво е написал 2cool4u ![]() ![]() ![]() Цитат Малкълм казва "надежда всяка тука оставете"... Защо спориш въобще? Защото е прав. Точно така е! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не е, глупако. Гледай шибания епизод на Малкълм.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Не знам за кво говориш", честно.
Motorhead съм ги чувала, познати мутри са ми- толкова информация ми стига. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
С каква яка песничка е озаглавена темата, а к`ви простотии сте писали. Откъде тая мания по тоя сериал бе хора? Верно беше весел ама чак пък толкова...
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:04 AM |