![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Тази тема я направих, за да си говорим за неизвестните групи, които заслужават по-голямо внимание!
Искам ново!!! Кажете ми някоя Хубава и Неизвестна група, по възможност да е блек или дет! Начи да питам хората, които знаят, заслужава ли си да търся някой албум на Kataklyzm? И какъв стил са те? Просто съм ги чувал и имети им ме изкефи затова се чудя дали да ги търся!? Също, дайте ми съвет дали си заслужава да търся следните имена - ragnarok, hate eternal, impaled nazarene, macabre, marduk. Начи за hate eternal ми казаха, че не си заслужават!!! Ама ако сте чували някоя от другите групи и ви харесват, ми кажете и кажете откъде мога да ги дръпна! Аз останах с впечатлението, че повечето неизвестни групи са по-добри в 5 пъти от някои известни! Айде и ако срещнете нещо ноео и хубаво, свиркайте! :) оффтопик: Ако някой от вас има сд с ,мп3с, клипове или нещо такова на неизвестни групи да се обади и аз ще му дам адреса ми, за да ги изпрати, та и аз да чуя нещо!!! Благодаря ви предварително! ма много сте мили! :) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Kataklysm са брутална дет метъл бичкия, задължителни. Impaled Nazarene и Marduk определено си заслужават също. За другите ми е трудно да дам мнение, понеже не съм ги слушал. Ragnarok са ми ги хвалили, но така и не намерих време да им дръпна нещо. А доколкото знам, mp3-ки можеш да намериш в mp3.online.bg - най-големия роден архив за метъл. Мога да ти препоръчам и Dragonlord - една много интересна нова блек група, съвсем наскоро ги открих. Не са олдскуул, на моменти напомнят на Dimmu Borgir, но като цяло вадят доста оригинален звук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Satariel
Слушали ли сте ги? Изроди! Да, това са те! Албума дето им имам е - Phobos & Deimos. Те се мелодична блек/дет метъл група от Швеция. Албумът е с 11 парчета. Просто няма какво да кажа за тях повече! Екип: Par: lead, backin' vocals Magnus: lead, rhythm guitars, synths Michael: guitars Mikael: fretted bass Robert: drums, percussion :punk: Vader Тях със сигурност сте ги чували и все ощв го правите! Албума, по който се зарибявам в момента - Future of The Past. Мисля, че са германци! Екип: Peter: guitars, vocals Doc: drums China: guitars Shambo: bass :punk: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Vader са истинска резачка на глави! Колкото до Satariel, не са ми познати, но смятам скоро да коригирам този пропуск в музикалната си култура. Vader са поляци!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 3-February 03 Град: Munich Потребител N: 24 ![]() |
moga da ti dam nasoka otnosno macabre, deistvitelno sa dosta stranni 4e6iti.. osnovnata tematika, koqto zasqgat, sa seriinite ubiistva, dosta se vjivqvat ne samo v obraznostta i podbora na dumite, no i pri samoto izpylnenie ;) , no kato psihopati vse pak nqma da gi kategoriziram..
v muzikalno otno6enie stila im moje da se opredeli kato black/death.. no s dosta stranni zabejki ot vreme na vreme (po razbiraemi pri4ini :D ).. za syjalenie nqmam predstava ot kyde bi mogyl da si drypne6 tehni mp3-ki :( -------------------- dead but dreaming
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Цитат za syjalenie nqmam predstava ot kyde bi mogyl da si drypne6 tehni mp3-ki Има ли желание - има и начин: Direct Connect. Ако там няма поне 100 парчета на тази група (е, като се повтарят, разбира се) - готов съм да зарежа модераторството си! B) -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Цитат([UHA) FLIPER,Jan 26 2003, 05:01 PM] Satariel Слушали ли сте ги? Изроди! Да, това са те! Албума дето им имам е - Phobos & Deimos. Те се мелодична блек/дет метъл група от Швеция. Албумът е с 11 парчета. Просто няма какво да кажа за тях повече! Екип: Par: lead, backin' vocals Magnus: lead, rhythm guitars, synths Michael: guitars Mikael: fretted bass Robert: drums, percussion :punk: Vader Тях със сигурност сте ги чували и все ощв го правите! Албума, по който се зарибявам в момента - Future of The Past. Мисля, че са германци! Екип: Peter: guitars, vocals Doc: drums China: guitars Shambo: bass :punk: Na Satariel tozi album naistina e mnogo zdrav :punk: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Riger imat nqkoi mnogo qki pesni.Sviriat black/death-mai
sa avstriizi. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 9-February 03 Град: София:( Но иначе съм си варненец! Потребител N: 39 ![]() |
Kataklysm са много добра канадска death група. Самите те определят стила си като northern hyperblast. Тегли без да се замисляш!
-------------------- He who comes with the dawn
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 35 ![]() |
Пропаганда е една от любимите ми Български групи.
:punk: :punk: -------------------- My pain is constant and sharp
and i do not hope for better world for anyone in fact, i want my pain to be inflicted on others... Children Of Bodom - Bodom Beach Terror |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдаа... На фона на останалите доста ги бива!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 35 ![]() |
Цитат Тази тема я направих, за да си говорим за неизвестните групи, които заслужават по-голямо внимание! Nocturnus страшна група свирили са доста отдавна, правят страхотни инструментали! а в mp3.online.bg има един от албумите "the key" мен лично ме радва страшно много... -------------------- My pain is constant and sharp
and i do not hope for better world for anyone in fact, i want my pain to be inflicted on others... Children Of Bodom - Bodom Beach Terror |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напоследък две млади финландски групи ми хванаха ухото - Finntroll и Norther. Свирят мелодичен блек/дет, като първите имат два албума, а вторите един. Специално Norther са ми много интересни - доста са повлияни от Children Of Bodom.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Банан ![]() Група: Хулиган Коментари: 5 Регистриран: 2-February 03 Потребител N: 21 ![]() |
SLIPKNOT RULZ
[UHA]FLIPER: Абе ей, прошляк, нали не те кефи метъла бе??? Що се кефиш на слипнот? :mad: :mad: :mad: :mad: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Слушайте Bestial Mockery и няма да съжалявате, фенове. Аз вече леля се опитвам да я зарибя по тази група пък да видим :D . Нали така, лельо? :lol:
П.П. При мен ли има някакъв дефект или на всички ви се налага да настройвате кирилицата при всяко отваряне на страницата. Странно, но и с IE 6 и с Mozila 1.0 все се дъни! :( -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Spoko Metanoia , problema e ot samia forum i vsichki go imat. Dano se upravia veche. :(
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Jicata @ Mar 1 2003, 10:55 AM) Spoko Metanoia , problema e ot samia forum i vsichki go imat. Dano se upravia veche. :( Mi to niama da se opravi samo... Triabva na tezi ot invisionfree.com da im se prati mail da slojat drug encoding na stranitzata i shte stane :) . -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 17-January 03 Потребител N: 9 ![]() |
Еммм...Слушали ли сте Catamenia ??? Приличат на Norther и Children Of Bodom :) Мен лично много ме накефиха...Свирят Melodic Black...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Всеми ми иде да кажа че всички сте Dimmu Бургери...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
![]() nazdravie -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дино Бургер е по-точно (както казва един познат) - блек метъл за ежедневна консумация...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
т'ва ако го консумираш всеки ден със сигурност го прокарваш през гърлото с прясна кръвчица
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3301 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-March 09 Потребител N: 3305 ![]() |
Disturbed са Hard Rock но са много яки, за жалост не са толкова известни колкото Metallica но имат много яки песни!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те бандите, известни колкото Metallica, общо взето се броят на пръсти.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Що по-скоро не я прекръстите на "Банди, които заслужават повече внимание" (или от sортЪt) тая тема.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
В интерес на истината има още една с аналогична идея.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Да, и аз се сетих за нея, но ме мързеше да я търся.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:39 AM |