![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 2-May 04 Потребител N: 476 ![]() |
Nqkoi slushal li e Ancient Wisdom.Ako da kakvo mislite za grupata.Az li4no gi slushah na shoro i mnogo im se izkefih,zashtoto sa neveroqtno brutalen black metal.
-------------------- Всяка гадост носи радост. Нивга не е късно да направиш мръсно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ti mai si pada6 po "mnogo brutalen black metal" Kvo razbira6 pod mnogo brutalen.
4e drynkat dosta nekadyrno no zatova pyk mnogo se derat ili 4e peqt za brutalni ne6ta? Vzemi slu6ai Graveworm! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ancient Wisdom не съм ги слушала,но под "брутален" мога да се досетя как звучат.
И какво за Graveworm?Да си призная не са ми от любимите банди... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Slu6am Graveworm i 4estno kazano ne gi haresvam mnogo.Ina4e obshto vzeto po4ti vsi4ki black metal grupi peqt za dotsta glupavi neshta
![]() -------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Vampire @ May 26 2004, 08:11 PM) Slu6am Graveworm i 4estno kazano ne gi haresvam mnogo.Ina4e obshto vzeto po4ti vsi4ki black metal grupi peqt za dotsta glupavi neshta ![]() Това не беше изказване на блек фен ама карай ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ May 26 2004, 12:11 PM) Ti mai si pada6 po "mnogo brutalen black metal" Kvo razbira6 pod mnogo brutalen. 4e drynkat dosta nekadyrno no zatova pyk mnogo se derat ili 4e peqt za brutalni ne6ta? Vzemi slu6ai Graveworm! Като почнат такива разбирачески истории направо ми призлява... той казва, че му харесва Ейншънт Уисдъм- значи му харесва- какъв е смисъла да се правиш на много знаещ и дори да препоръчваш Грейвуорм- какво - да не би според теб те да са толкова добри инструменталисти, че ги издигаш над "общата дрънканица"? И какво ще означава това- "пеят за брутални неща"? Самото словосъчетание звучи по детски глупаво...Абе, както и да е...че се ядосах... -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 26 2004, 08:45 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 26 2004, 12:11 PM) Ti mai si pada6 po "mnogo brutalen black metal" Kvo razbira6 pod mnogo brutalen. 4e drynkat dosta nekadyrno no zatova pyk mnogo se derat ili 4e peqt za brutalni ne6ta? Vzemi slu6ai Graveworm! Като почнат такива разбирачески истории направо ми призлява... той казва, че му харесва Ейншънт Уисдъм- значи му харесва- какъв е смисъла да се правиш на много знаещ и дори да препоръчваш Грейвуорм- какво - да не би според теб те да са толкова добри инструменталисти, че ги издигаш над "общата дрънканица"? И какво ще означава това- "пеят за брутални неща"? Самото словосъчетание звучи по детски глупаво...Абе, както и да е...че се ядосах... И правилно се ядоса, изпреварил си ме обаче с ядосването ![]() Този, който не е влизал достатъчно навътре в дебрите на БЛЕК МЕТЪЛА, така и няма да разбере за какво става въпрос, така че нека си мислят, че са некадърни музиканти и, че всеки може да грачи като тях. Важна е истината!!! -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По принцип не обичам изказвания от стила-"мани го тва, бе и слушай еди кво си".И обикновено това "еди кво си" няма нищо общо с другото...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 10:19 AM |