![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
imate li si lubim alkohol kolko kade koga i kakvo piem?
az prdpochitam rom mastika menta vino i bira est. mrazia vodka i gin pia v zavednie "ulicata" u V Turnovo kadeto se sabirat predimno metali ili na konete koeto e edin pametnik.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mi az se kefq nai-ve4e na vino, bira syshto - tva e alkohola koito me kefi, drugiq alkohol go piq samo kato sym reshil da se narqzvam nqkade na kupon,...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Напоследък:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Определено бира и текила.Другото не че не го пия ами просто е на второ място в класацията.А каде пия ли?най-вече на купони или на
![]() ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
БЕКС РУЛЗ! СЛАВЯНСКА БИРА!
Иначе се кефя на джин и на вино... и с мента стават добри комбинациики... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Каквото черпят
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
az sum pochitatel na po extraavagantni napitki : spirt , odekolon i rakiq s menta ...
inache si liokam i birichka /e kak bez neia dee!?!/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Morbid Freak @ May 28 2004, 07:13 PM) ![]() ![]() ![]() po-dolnoprobno mqsto ot tva nqma!!!!!!ama e qko hehe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ami..liubimo mi e Bloody Mery-to....mn mn mn go obi4am tva...i rom su6to..ama go piq samo s kompaniq pri konkretni povodi...ina4e nai 4estno bira..na ulicata...
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ May 29 2004, 12:57 AM) Ami..liubimo mi e Bloody Mery-to....mn mn mn go obi4am tva...i rom su6to.. REDRUM >>>>>>> *alcohol |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре днеска да жулнем по един ромец... Хе-хе...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 29 2004, 10:02 AM) Аре днеска да жулнем по един ромец... Хе-хе... ![]() ако сме на репетиция ОК!..но ако не сме ще съм в депресия че не сме репетирали от 7 май ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
По принцип не пия, просто не мога.
![]() Когато ми се случи обаче, предпочитам Бейлис, мента, текила... ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Ne piq alkohol,piq samo kola.
COCA COLA RULES -------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
Ми аз попринцип пия бира ама иначе ме кефи и водка със некав газиран сок! пия по купони най вече........................
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Вода.Най-добре от чешмата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 29 2004, 09:29 PM) Вода.Най-добре от чешмата! Може и от маркуча кат поливаш цветята ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Бира - "Загорка" предпочитам и водка със Sprite!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sprite и 7up ми бяха любими от безалкохолните ..то като се замислиш те не си остават БЕЗ алкохолни но това е друга тема
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
7up \m/\m\/m\/m
mirindata syshto e qka shveps ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 28 2004, 08:37 PM) az sum pochitatel na po extraavagantni napitki : spirt , odekolon i rakiq s menta ... inache si liokam i birichka /e kak bez neia dee!?!/ ![]() ![]() ![]() Are da udarim 100 g kerosin i malko ot onia lilavia spirt navit? ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
аз също да си призная пия чист етилов спирт(до сега съм пил от 70 градуса и от 95) ,но най-много от всичко обичам водката. Само водка,без разредители,защото става гадно. Попринцип вкуса на алкохолните напитки е гаден и за това най-много обичам водката,защото тя няма вкус.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Напоследък покрай многото натовареност го докарвам само на вкус - пия безалкохолна бира, от тази Каменица Леко, която я пуснаха наскоро
![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не обичам алкохол, напоследък. И сега карам почти само на биичка... каквато има.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 31 2004, 11:10 AM) Напоследък покрай многото натовареност го докарвам само на вкус - пия безалкохолна бира, от тази Каменица Леко, която я пуснаха наскоро ![]() ![]() От майка ти разбрах, че непрекъснато пиеш бира! Ей, момиче! Осъзнай се! Стига се наливала. хахаха ![]() Аз искам да се похваля, че цяла неделя не съм пил нищо! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
хахах, само да си ме издал!
![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ May 31 2004, 02:22 PM) хахах, само да си ме издал! ![]() ![]() ![]() Не бих те издал... но това не значи, че се опитвам да й обясня, че изобщо не е наясно с това колко пият децата й... А за трезвото мислене... няма нищо лошо да пиеш стига да си на правилното място и най-вече с правилните хора. А наздраве ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
ayryan, chai, bilkov, obiknoven
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
NIGHTMARE
Tuka moje6 da si kaje6 vsi4ko ![]() A puk az si pripomniam i edni podvidove na spomenati ot teb pitieta, s koito sum te vijdal da subesedva6 ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Az pia osnovno biri4ka tumna i ne go kria (za razlika ot dru7gi
![]() ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат опитвам да й обясня, че изобщо не е наясно с това колко пият децата й... PREDATEL!!! ...........do stenata! ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 503 ![]() |
Абе БРОНЗ никой ли не диша вече!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Бира, ракия и мастика мастииика , мастика мастииика (карнобатскаа) мастиикаа...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
kafe(w narkomanski koli4estwa)
![]() alkohol mrazq nai mnogo daz piq po nqkoq druga bira |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne pusha ama pia :]]]]
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Vsichko piq,ama nai si padam po rakiqta,osobeno ako q pravil,koito trqbva.E mrazq vodkata i djina,ama kato nqma kakvo drugo i tqh julim,no vinagi v kompaniq.E sluchvalo se e edin dva tri abe ne znam i az kolko puti da piq i sam ama tva e kogato izpadna v nqkvi dushevni dupki a to tva ne se broi.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Загорка, мента и уиски
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Червен ром, кайсиева ракия и коняк водят класацията.
Класно винце също не отказвам. Не съм много по бирата и нямам любими марки. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Dolph @ Nov 10 2004, 03:26 PM) Червен ром, кайсиева ракия и коняк водят класацията. Класно винце също не отказвам. Не съм много по бирата и нямам любими марки. REDRUM ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
С кеф пия джин,бира и текила...ама като опре ножа до кокал всичко се пие.
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
ЗАГОРКА!
![]() уиски, ракия, мастика.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
V momenta srta6no mnogo mi se pie tekila .........ama mnoogo....i rom
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
biraaaaa biraa piq vseki den......tralqlq i na tatuk ne go znam.....ama inache i vodka s kola me kefi......be vaobshte s vsqkakvi gazirani napitki...
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(Undeadgirl @ May 29 2004, 03:50 PM) По принцип не пия, просто не мога. ![]() Когато ми се случи обаче, предпочитам Бейлис, мента, текила... ![]() ![]() Мента tequilla ромче водка напоследък почти не ко няма друго и бира може ама не ме кефи -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
По принцип по заведения,купони,пейки...абе където и да е,си пийвам биричка-Загорка,пък ако съм по-безпарична-Арианка...Много си падам по червено вино(Търговище или Домейн Бояр) и мента,а пък ненавиждам ракия.Отвреме на време пия джин с тоник...тъй,какво още...ако пък ще да е безакълно-Кола или натурален сок....Иначе сега си попиййвам Загорка
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
sled nqkolko mese4ni prouvaniq, samonabliudeniq i analizi dostignah do izvoda, 4e alkoholyt nesto mai ne mi haresva...na mi e vkusen. Samo biri4kata pravi izkliu4enie. ZAGORKA RULLLS! Systo taka obozhavam Wiski, no rqdko piq. Zhulvam i VERMUTEC, zaradi tova balouhanie, koeto mi navqva priqtni spomeni ot edno mqsto. Ina4e piq s priqteli i piq po mnooogo i vsi4ko. Rqdko mi puka za vkusa, raz4itam pove4e na efekta.
Ina4e sled birata idvat kultovi pitieta kato: 1) vosyk(gadno zasqda na gyrloto) 2) cvetni boi4ki (imat dylgotraen efekt) 3) bira ot kupi4kata za fastyci (zaedno s ostanalite obelki) samo 4e priqtelite mi me spirat navreme i nisto opasno ne mi se slu4va. Ina4e ponasqm na alkohol dosta qko. Vinoto oba4e mi ebava maikata. 3 pyti sym pil vino ot 6i6e i 3 pyti sym povrystal. Ai nazdrave na vsi4ki! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
A! Kakto i kultovoto mi izobretenie(mnoogo ste s eprodava)
MINERALNA VODA S CELI PAR4ETA MINERALI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
vinoooooo i ariaana
i menta |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
ЗАГОРКА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За първи път се напих със Загорка 2 литра, така че имам известни пристрастия.
![]() Но иначе ако ще си говорим за Бира - нека бъде Столично! Ако ще е ром - нека е червен! Ако ще е ракия - няма значение каква е! ![]() Ако ще е менте - нека да е водка "Флирт" ... ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
да ви сера на загорката
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаххах, че и светло.
![]() Абе трябва да ви донеса на вас чеда от Южна България малко качествено пиво - ММ. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az naposledyk piq mnogo... iskam za birite da kaja che MM ne stawa, Zagorka ne e losho, no Kamenitza e qko
![]() Ako pitate men-Tuborg ![]() Inache koito ne e pil bozdugan mnogo e izgubil ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Хахаха, аз съм въздъпжател
![]() Пия с мярка - най-обичам половинлитровите такива ![]() Иначе предимно бирица и то ако дават мач по телевизията. Е, зимата може и малко шнапс... -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ Nov 14 2004, 05:31 PM) Ako pitate men-Tuborg ![]() Това е най-отвратителната бира,която съм пила някога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
WTF!?!
Tuborg R U L E S ! ! ! ! ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат качествено пиво - ММ ![]() ![]() макар, че именно с такава черпих "жена" ми в деня в който се видяхме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
ЗАГОРКА
Почти винаги като пия твърд алкохол (а тва не е рядко) си припомням голямата неотровна змия. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
airan "balkan" forever
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ми разбирате от алкохол? Пфу!
За качеството и търсения ефект от бирата най-вече съдя по количеството спирт. ![]() Между другото чували ли сте за Шопско пиво? Или за Бургаско? Леле, тук във Варна всякакви такива ги има. .. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубавия вкус и аромат на хмел на Tuborg >>>>>>>>>>> пикнята със спирт, наречена ММ.
Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Шопско не само съм чувала за съжаление...Бира с по-водно съдържание не бях пила.Иначе какво му е на Бургаското?Пила съм го наливно и ми хареса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Az piq kadeto mi padne e nai mi e priqtno na Dianata tva e edna rimska krepost v montana.
A kurkam kvoto ima poprincip,no nai si obi4am domashna rakiika s kola ili rakiq s bira ,a NAZDRAVE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Bqlo vino - Keracuda( jyltiq etiket..6otot te sa 3 tipa ina4e)... Tuko 6to pih i se setih:") Tova mi e edno ot liubimite beli vina
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dam i na maika keracudata i e liubimoto bqlo vino i men mi haresva...no liubimoto si mi ostava tekilata..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
плодова, па ако ще плодовете да са от края на дебелото черво. Що плодова? Щото смърди гадно, пък и стават големи тупаници отпосле.
освен това стимулира фантазията. светло през лятото (защото е светло), тъмно през зимата (защото е тъмно)- червено на червено, бяло за джабуркане, розе само при залез, може и при изгрев, но студено и в двата случая. а ако някой черпи - все тая, само да не е йод. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
az piem bezalkoholno portAkal 3 litra 6i6eto
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон...
![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Dec 5 2004, 12:20 PM) Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон... ![]() ![]() ![]() Тва ако има и една-две бучки лед... просто приказка... ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Az u petyk se zaribih na djin s tonik i 2 rezen4eta limon:") A posle go smesihme i s rom-a i stana dori o6te po hubavo:))))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Dolph @ Dec 5 2004, 01:04 PM) Цитат(Валкирия @ Dec 5 2004, 12:20 PM) Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон... ![]() ![]() ![]() Тва ако има и една-две бучки лед... просто приказка... ![]() Говори ми! ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Валкирия @ Dec 6 2004, 11:23 AM) Говори ми! ![]() ![]() За кво ти е бира, щом има ром!? ![]() -------------------- We sailed across the ocean
|
|
![]()
Коментар
|
|
Водка юбер аллез
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Водка съкз хард! Тъмна бира бангс хедз...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех таз Финландия... Ех тоз 8-ми Декември...
Не бе, не се оплаквам ![]() Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 07:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() И те к'во? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 08:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() Обади ми се, само ако си готина!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 15 2004, 08:23 PM) Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 08:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() Обади ми се, само ако си готина!!!!!!! И на мен.Няма да ти дам да пиеш много ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
Любимият ми вид алкохол е виното(preferably red).Също пия и insane ammounts of водка(Flirt and Finlandia mostly), бира(all kinds of this piss), текила...you name it.
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Амм хора вижте сега...относно момчетата ако са ми приятели не ме оставят да си правя мойто смисъл не ми дават да ги пипам...ама един път щяха да се възползват,ама аз тогава заспах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 09:45 PM) Амм хора вижте сега...относно момчетата ако са ми приятели не ме оставят да си правя мойто смисъл не ми дават да ги пипам...ама един път щяха да се възползват,ама аз тогава заспах ![]() Брей и колко бяха? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми то гледай сега..то беше само един само че погледнато реално беше достатъчен..и то историята е много весела,на мен са ми я разказвали.Та значи стоя си аз и един приятел на едно легло и аз се бях нафиркала от курсовете за барман...защото аз и на такива ходех..та бяхме си ние в леглото и аз си бях легнала в него и му разправях как копчето на дънките му ми пречи,и започнах да го разкопчавам..и така той нищо не ми каза...ама на последното копче аз му казах "Е това копче вече не ми пречи"и заспах....весело,а???
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това не е за тази тема ! ..това е за ТЕМАТА!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 10:16 PM) Ми то гледай сега..то беше само един само че погледнато реално беше достатъчен..и то историята е много весела,на мен са ми я разказвали.Та значи стоя си аз и един приятел на едно легло и аз се бях нафиркала от курсовете за барман...защото аз и на такива ходех..та бяхме си ние в леглото и аз си бях легнала в него и му разправях как копчето на дънките му ми пречи,и започнах да го разкопчавам..и така той нищо не ми каза...ама на последното копче аз му казах "Е това копче вече не ми пречи"и заспах....весело,а??? ![]() wow thats what I call bad luck ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Dolph @ Dec 7 2004, 01:00 PM) За кво ти е бира, щом има ром!? ![]() Защо не и двете ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бира+Ром=
![]() ![]() Комбинация,от която съм се чувствала по-зле не съм правила(като изключим бира+мастика) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Бира + текила +
![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Feanor` @ Dec 16 2004, 11:27 AM) Бира + текила + ![]() ![]() Зловещо е наистина. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
az se kefq na bira s kvoto i da e
![]() bira + vodka oba4e e nai dobre sqka6:)) ili samo bira ako trqbva da se dyrja sled tova po civilizovano:P |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Таквоз не съм пила..ама съм пила друго...в една чаша уиски,ром,бира,вино,ракия,коняк,водка,и натурален сок и се напих де..естетвено...е и се бях напушила много здраво..ма то само веднъж това...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rakiq , rakiq,rakiq ,rakiq i samo ALKOHOL
Rakiq,rakiq i vino ,rakiq i samo ALKOHOL ! ![]() -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам ракия..Сливкка и перла така деее Сливенска перла..The best ....то аз вече съм на седмото небе от алкохол а изпих няма и 100грама
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой тъпак ни изпи разредителя Fanta снощи
![]() хехех ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 24 2004, 09:12 PM) Кой тъпак ни изпи разредителя Fanta снощи ![]() Аз! (гордо) ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Domashnata rakiq si e nai qkat fuck you Perlata!
Male vie piete za razreditel FANTA ?! Ot kade tez pari we ?! ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Пиийте си ги вие ракиите,аз тук си пия Финландия с количка и ми е добре!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
а бе напоследък каменица дарк мноо ме кефи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
само Бургас еи. Няма друга такава ракия
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Ами аз пък предпочитам ракия,бира,ром,вино,облак(понякога).
Най пък обичам да пия на пейки в паркове,паметници..абе общо взето обичам да пия навън,рядко сядам във заведение... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:06 AM |