![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Как ви се стори вотрия концерт на Soulfly?
На мен лично, въпреки звука, адски ми хареса. Бандата изнесе за втори път ултра, мега, хипер як концерт! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати - едновремено ги пуснахме темите...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
За звука въобще не съм съгласна...Беше супер зле!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат За звука въобще не съм съгласна...Беше супер зле! ми той точно това казва: Цитат На мен лично, въпреки звука, адски ми хареса. или с други думи - на мен лично адски ми хареса, въпреки звука... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 1 2004, 12:30 PM) Цитат На мен лично, въпреки звука, адски ми хареса. или с други думи - на мен лично адски ми хареса, въпреки звука... Или пък - Хареса лично звука ми въпреки адски мен на.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
беше тотално размазващо
![]() ![]() ![]() на мен звука не ми направи впечатление, щото на Soulfly парчетата така и не ги знам, а на Sepultura ги знам наизуст ![]() Бтв SufferH въобще не ме изкефиха, прекалено много шум вкарват в музиката а Shaky свиреха много здраво, ама вокалиста... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(gad @ Jul 2 2004, 07:40 PM) а Shaky свиреха много здраво, ама вокалиста... дам хехе , Чаво китариста рулз ..\m/\m/REDRUM\m/\m/ URBAN GREY\m/\m/ и барабаниста кардан вкара ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Концерта беше супер як....по-як от първия!!!
![]() Много се изкефих, че Soulfly изсвириха и Downstroy и Territory ![]() По мое впечатление имаше и повече хора от предишния.. Suffer H подгряха много жестоко, Sheky & The Bloodyboys само вокала ги преебава да са яки... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
spored men na Shekata glasa e dobyr za heavy metal, ina4e kato cqlo muzikata na taq grupa e nekva kupondjiiska. S tozi 4i4ko Funky na basa i Shekata povry6ta4a, ne mogat da bydat priemani kato niakakava druga grupa. Ama mi pisna da se samonabutvat za support na vseki vtori koncert na SME. Omryzvat, be deba. Ima tolkova mnogo dobri BG grupi. Za kvo trqbva da nabutvat vse edni i sy6ti?
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
защото могат, примерно
![]() малко ли е -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:20 PM |