![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Hi:)
dobre do6la! -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Bati pedrasite! Snimki? Goli? Cici?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
То твоите разбирания,моята любима музика няма да е никак яка като имам предвид какво слушаш,но здрасти!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
welcome
![]() SNIMKII!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ot Ruse? Awe s towa tempo shte stanem poweche ot sofiqncite
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Леле тия русенци много били.Ще завладеят България
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
![]() VIVA LA METAL! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
zdrastwui
![]() nie mainite sme malko no sme uber alles ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Мара пич(ka)?
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hey 6tom si ot ruse vse nqkoi ot nas rusencite vuv foruma 6te te znae,q dai malko snimki
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Breei Teri... mnogo cool avatar
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sorry hora.......nemem snimki......o6te
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nali...nali...Vi6 kva mi e qka kartinkata.......4ak ne moga da razbera kakvo ima na neq...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tochno towa e qkoto. Abe da wzemesh da wlezesh w irc... che ne e mqstoto za takiwa razgowori tuk.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abe az sum v mIRC-ata ama tq ne6to ne e dobre.Vlez tam... SPARK
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла и от мен... по принцип...Трябва да кажа:
НЕ ДАВАЙ ГОЛИ СНИМКИ! СЕПУЛТЕРАХЕД ЩЕ ТИ ПРЕДЛОЖИ БРАК, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ТЕ КАРА ДА МУ ДУХАШ НЕПРЕКЪСНАТО! ЕДНО ВРЕМЕ ЩЯХ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА МЪЖ, АМА ВЕЧЕ И ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НЕГО! Хах ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami kvo da kaza...Blagodarq za preduprezdenieto...Ve4e 6te sum ne 6trek
![]() Ina4e sum si na 16...i tova e... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Здрастие Тери:")) Ай няма да казваме на другите от къде го пиша това:Р
*go on posting! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(darga @ Jul 11 2004, 12:51 PM) Ami kvo da kaza...Blagodarq za preduprezdenieto...Ve4e 6te sum ne 6trek ![]() Ina4e sum si na 16...i tova e... ![]() ![]() ![]() Ами...правя го на всяко ново същество от женски пол тук... как да е... кажи още нещо за себе си.. свириш ли на нещо? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Yfffffffffffffffff....Za ne6tastie ne svirq na ni6to,no puk risuvam...(kompensaziq-pitai Svetyl ako iska6)...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 11 2004, 07:29 PM) Ами...правя го на всяко ново същество от женски пол тук... как да е... hi i ot men ina4e Sturmfuhrera ne si me predupredil mene za Sep -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Добре дошла
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
psst : az te znam ,no nqma da kaja ot de ...
![]() i awatara naistina e mn qk( pyrwiqt mi be6e tozi.. ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Здрасти !
Мноо русенци бееее !!!! И все ~ 16-те... Не че е лошо де, млади трябва да има, ама ме е страх, че като ида в Русе и няма да видя никой от старите познати... - "Митака" още ли работи ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(THERION @ Jul 12 2004, 07:42 AM) Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 11 2004, 07:29 PM) Ами...правя го на всяко ново същество от женски пол тук... как да е... hi i ot men ina4e Sturmfuhrera ne si me predupredil mene za Sep Тоя е шибан педерас, ако не си забелязала. Щурме, добре че предупреди момичето, посиках и снимките само 2-3 дни преди да го направиш! За русенците - вече са повече май... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:)Kakvo tolkova se karate be hora...!!!To snimki i bez tova nqmam...........
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(darga @ Jul 13 2004, 11:25 AM) :)Kakvo tolkova se karate be hora...!!!To snimki i bez tova nqmam........... ![]() Ми направи си де какво чакаш? -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
здрасти
![]() ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние пък не сме я видели още
![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
4e ne ste rekli...ne sme se vidqli...
![]() Puk snimki...skoro mai nqma da ima... Dano nqma razo4arovani!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(darga @ Jul 17 2004, 01:29 PM) 4e ne ste rekli...ne sme se vidqli... ![]() Puk snimki...skoro mai nqma da ima... Dano nqma razo4arovani!!! Ти си толкова дебела и грозна, че няма за кво да те гледаме -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам една идея. Мисля че Ицо ще е съгласен - темите в тоя форум да се заключват веднага след създаването им.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
mislq si 4e ideqta e baq dobra pone ako trygnat w nasoka 4at (kakto 90% ot tqh)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 17 2004, 03:34 PM) Имам една идея. Мисля че Ицо ще е съгласен - темите в тоя форум да се заключват веднага след създаването им. Аз викам в целият форум да е така. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Moze i na 4at da bie,ama i vie nosite golqma otgovornost za tova...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
И аз така викам,нека в целия форум всички теми да се заключват веднага след създаването им.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат И аз така викам,нека в целия форум всички теми да се заключват веднага след създаването им. Тогава вече няма да е форум... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И сега не е форум, а чат
![]() Всъщност... лично аз не намирам нищо лошо в това, че става като чат. Който не иска да не чете! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Привет на новобранката!
Godsmack-Sermon П.С.: Тази идея за заключването е абсурдна. На какво ще се превърне този форум тогава? ![]() ![]() I want to be free ! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говоря само за тоя подфорум, бе тъпаци. Кво се водите по акъла на Sturmfuhrer???? Не виждате ли че тея теми винаги стават някви безумни накрая. А често се налага и да бъдат заключени. Так че това е моето предложение - идвате тука, казвате здрасти и се закючва.
За мен е безсмислено да идва всеки юзър и да поста това - ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 19 2004, 07:24 AM) Говоря само за тоя подфорум, бе тъпаци. Кво се водите по акъла на Sturmfuhrer???? Не виждате ли че тея теми винаги стават някви безумни накрая. А често се налага и да бъдат заключени. Так че това е моето предложение - идвате тука, казвате здрасти и се закючва. За мен е безсмислено да идва всеки юзър и да поста това - ![]() Така си е, но да се измислят други санкции за подобна баналност ![]() Не трябва и доброжелателните и праведни юзери да страдат от глупостта на някои. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След 10 отговора да се заключва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теми като тази просто плачат да бъдат заключвани.Не ми пука ако сега някои се вдигнат от възмущение,че им нарушаваме правата на свобода на словото...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jul 19 2004, 10:18 AM) Привет на новобранката! Godsmack-Sermon тая песен е на Drowning Pool а не на Godsmack --------- егати трагедията..някой е постнал ![]() ![]() ...не трябва да се заключват а просто да се говори когато има какво освен "привет" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
locked
SPARK -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:53 PM |