![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
![]() Налице е дебютното демо на бургаската Pagan Black Metal банда VRANI VOLOSA. Групата, чийто членове са: Атанас (Belfegor от Dark Inversion) - вокали, Александър - бас и Христо - китари, вокали и заклинания, е озаглавила творението си "Vedi". Sound engineer на тавата е добре познатият ни с прецизната си работа Astaroth (THE REVENGE PROJECT). ![]() ![]() ![]() Информация: www.TheOtherSide.dir.bg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Е знае ли се откъде можем да си намерим демото или направо да не се опитваме и да го търсим?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 15 2004, 01:40 PM) Е знае ли се откъде можем да си намерим демото или направо да не се опитваме и да го търсим? Може да се поръча по email-ът на VRANI VOLOSA или да се закупи от летния театър на 20юли, когато ще е концерта на Вейдър! -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хмм добре.Да знам да си нося повечко пари:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Ами незнам за другите, но аз мисля да си го купя. Ще струва около 5лв и ще се продава на щанда за ъндърграунд!
-------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз го имам това демо от няколко дни... Теглете от тук:
http://vxvls.hit.bg/01-Vrani%20Volosa%20-%...henie%20(3).mp3 http://vxvls.hit.bg/01-Vrani%20Volosa%20-%...henie%20(2).mp3 http://vxvls.hit.bg/01-Vrani%20Volosa%20-%...henie%20(1).mp3 http://vxvls.hit.bg/01-Vrani%20Volosa%20-%...henie%20(4).mp3 http://vxvls.hit.bg/01-Vrani%20Volosa%20-%...henie%20(5).mp3 -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Тааа,това кеото съм дал е една петминутна песен на 5 части по 1 минута и предполагам е само някаква част от цялото демо.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 15 2004, 04:40 PM) Е знае ли се откъде можем да си намерим демото или направо да не се опитваме и да го търсим? Че то като има нова Блек група трябва ли да я чувате изобщо? Важното е че я има! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 18 2004, 07:56 AM) Тааа,това кеото съм дал е една петминутна песен на 5 части по 1 минута и предполагам е само някаква част от цялото демо. Да така е, една песен е, не знам от къде си я взел в този вариант, обаче аз имам цялата на един файл и е много яка. За това мисля да си взема и демото. -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Публикувани са две интервюта на групата, едното е в www.TheOtherSide.dir.bg, другото в Tokkata.tk
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Слушах го, готино е.
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Да то и може да се поръча от сайта www.TheOtherSide.dir.bg , но излиза по скъпо така че другите варианти за намиране са по добри...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Aug 8 2004, 01:45 AM) Да то и може да се поръча от сайта www.TheOtherSide.dir.bg , но излиза по скъпо така че другите варианти за намиране са по добри... не смяташ ли, че не е коректно да обсъждаш по този начин кое е евтино, кое не е? в края на краищата в тази тема не е ставало въпрос за нашия mail order, който има за цел да подпомага ъндърграунда, а не да печели. и кои са тези други начини, ако смея да попитам? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами с този си пост си правиш реклама...нямаш право да си правиш реклама.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Aug 8 2004, 02:40 PM) Ами с този си пост си правиш реклама...нямаш право да си правиш реклама. Нека ти напомня, че не ти определяш кой какво има и какво няма право да върши в този форум. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Skyggedans @ Aug 8 2004, 03:40 PM) Ами с този си пост си правиш реклама...нямаш право да си правиш реклама. каквото пиша тук, го правя с разрешението на собствениците на форума. мисля, че реклама се прави на нещо комерсиално, докато тук става въпрос за ъндърграунд -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъндърграунд е ,ама пак се печелят пари,така че не ми говори за това, но щом имаш разрешенито на администратора и на хората,добре,нямам нищо против.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Skyggedans @ Aug 9 2004, 10:28 AM) Ъндърграунд е ,ама пак се печелят пари,така че не ми говори за това, но щом имаш разрешенито на администратора и на хората,добре,нямам нищо против. и какви пари се печелят? не ставай смешен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
хехехе...мдам....печелят се ...
Bitango, не мога да разбера само защо не си признаеш, че сега пишеш от Ролса на път за летището, където те чака Лиърджета, за да наминеш за една вечер през Париж да напазариш малко ??? Просто ми е непонятно... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(Bitango @ Aug 8 2004, 08:53 AM) и кои са тези други начини, ако смея да попитам? Da si go kupi6 naprawo, za6toto dostawkata uskapqwa malko ili mnogo probukta, ne e li taka? A ako imah powe4e pari bih napravila smetka nad 30lv , za da mi padnat po6tenskite, no nqmam, taka 4e wseki si pravi smetkata w krajna smetka kak mu e po izgodno, tova 4e ti predlaga6 ne6to ne o4akvaj, 4e wsi4ki 6te sa syvlasni s tozi na4in... Towa, 4e kazvam towa koeto mislq direktno ne trqbva da te drazni... "Vinagi ima po - dobra oferta" - tazi misyl si e napylno wqrna, stiga da q nameri6 estestweno. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
но необходимо ли е да коментираш несъгласието си на глас, без да те питат иманно по този въпрос, иманно за този сайт.
има хора, на които има харесва именно този начин на пазаруване, защото за да дойдат до софия, трябва да похарчат много повече пари. освен това, 2 лева не кой знае какво за пощенски, защото толкова си струва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(synchu @ Aug 9 2004, 12:02 PM) хехехе...мдам....печелят се ... Bitango, не мога да разбера само защо не си признаеш, че сега пишеш от Ролса на път за летището, където те чака Лиърджета, за да наминеш за една вечер през Париж да напазариш малко ??? Просто ми е непонятно... абе ролса ми е "двойка" (два крака), ама понякога карам и седалка от автобус ![]() никого не карам на сила. просто давам възможност на фенове, особено в дълбоката и зачукана провинция, да си намират ценни записи на ъндърграунд банди без да бият път до софия... има такива, на които им изнася, ако на някой не му изнася, няма да му се сърдя. айде да приключим въпроса. това да помагам на някого да си продава демото, не значи че богатея за негова сметка. самите групи ме молят да ги разпространявам. като продавам разни демота, аз естествено ги плащам на групите, кога след продажбата, кога предварително. изкараните няколко лева слагам в касичката, за да плащам хостинг за да могат повече хора да четат нашия webzine. защото когато бяхме на безплатен хост, много хора се оплакваха, че не могат да ни четат. никога не съм си позволявал да си правя излишна реклама, дори по нашата мейлинг листа напоследък не съм обявявал новите заглавия. но просто бях предизвикан с постинг от сорта "не ходете там, скъпо е". в бизнес средите това се нарича "нелоялна конкуренция". на никого не се сърдя, просто си казвам мнението, за да няма и занапред недоразумения. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Bitango @ Aug 9 2004, 03:55 PM) но необходимо ли е да коментираш несъгласието си на глас, без да те питат иманно по този въпрос, иманно за този сайт. има хора, на които има харесва именно този начин на пазаруване, защото за да дойдат до софия, трябва да похарчат много повече пари. освен това, 2 лева не кой знае какво за пощенски, защото толкова си струва. Човеко,няма ли си сайтове,в които да са изложени услугите на дадената фирма... Щом ти е позволени,рекламирай сайта,но ако не ти беше позволени ми се струва прекалено... Както желаеш. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Skyggedans @ Aug 9 2004, 05:26 PM) Човеко,няма ли си сайтове,в които да са изложени услугите на дадената фирма... Щом ти е позволени,рекламирай сайта,но ако не ти беше позволени ми се струва прекалено... Както желаеш. каква фирма? какви пет лева? това е ъндърграунд! самодейност! не мога да разбера в какво е проблема? до момента, в който се спомена theotherside.dir.bg единствено в тази тема сложих инфо за VRANI VOLOSA, по молба на групата. освен това имам ауторизация да публикувам новини. никъде в тази нема не съм казвал, че демото се продава на моя сайт до този момент! единствено изказах несъгласие с начина, по който се споменава моя сайт, едва ли не като място, което печели за сметка на групите и феновете с високите си цени. имам право да се защитя, по дяволите. това вече не е реклама, а право на отговор. кажи, къде в тази тема съм написал до този случай, че това демо може да се купи от там? в други сайтове са ме питали, откъде може да се купи еди какво си, казвал съм им: "о.ч.з., s.m.f., моя сайт" - примерно. затова са форумите, хората да се осведомяват за разни неща. писна ми от умници, които само повтарят "това е реклама"! нямаше да започна тази дискусия, ако не бях предизвикван и ако не се засягаше моя интерес. помолих веднъж дискусията по въпроса да бъде прекратена, но явна трябва да потретвам. theotherside си има достатъчно посещения, така че едва ли имам нужда от такива публични изяви. повтарям, темата за VRANI VOLOSA бе публикевана в рамките на кампанията, около излизането на тяхното демо. преди време авторите на METAL WORLD ме помолиха да публикувам подобен род новини в тяхната секция "Новини". това, че аз разпространявам това демо, си е моя работа: платил съм си дисковете, продавам ги. но не съм си позволил в нито една тема и новина, публикувана в пространството да напиша, че именно в theotherside се предлага този диск. единствено споменах, че ще се продават дискове на еди кой си концерт, но тази продажба не се е извършвала от мен. много фенове, благодарение на тези публикации си носеха пари и си купиха диск на групата и тениски. такива артикули трудно се намират в магазините и 80% от посетителите на тези форуми се интересуват от къде могат да си набавят такива неща. има ли нужда да обяснявам повече? или ще каете, че ревю секцията е "реклама"? ами, реклама си е... секцията "новини" не е ли реклама? ами интервютата? на който и да е сайт, списание, медия... но фактът, че освен METAL-WORLD.info за участие в техните новини ме поканиха и Hedonbg.com, и предаването "Зла Вечер" ... явно си върша работата и явно има потребност от такъв род новини... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 12:17 AM |