![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Хораа кажете някои места подобни на Хелоуин! За предпочитане и местонахождението ...
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Аз чакам тука (stz) щели да правят grindcore кръчма SPARK
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Само пейките!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
mi az v kvartala v koito jiveq v Sofia "imam" qka kra4ma...kazva se Magelan i se namira v Reduta....ina4e sled koncerta na soulfly me zamaknaxa v nqkakva kra4ma (pomestavasta se estestveno v biv6 trafopost) ma neznam to4no v koq ot Mladost-tite be6e....
-------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Люлин 1 ?!?!
![]() ![]() ![]() Ами О!Шипка ,Fans ъъъ междувремено това на пейките май е най добрата идея ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
На пейките поне не ми се налага да слушам нискокачествена музика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Opredeleno sam za peikite!!! Peikite v Morskata - sqkash sazdadeni za metalski sabiraniq ... piesh bira neobezpokoqvan, naduvash diskmena do max .. kakvo po-hubavo
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Na keq w rs
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Club Hell Cat Anal action 24/7 - на сайта има и адрес!!!!!11
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 5 2004, 02:05 PM) На пейките поне не ми се налага да слушам нискокачествена музика ![]() Жалко, ти обичаш... ... .......... ...блек ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 4 2004, 05:49 PM) mi az v kvartala v koito jiveq v Sofia "imam" qka kra4ma...kazva se Magelan i se namira v Reduta....ina4e sled koncerta na soulfly me zamaknaxa v nqkakva kra4ma (pomestavasta se estestveno v biv6 trafopost) ma neznam to4no v koq ot Mladost-tite be6e.... Хехехехе в Магелан съм ходил 2-3 пъти готино е ама по едно време като отидох го заварихме неработещо и в ремонт и оттогава не съм ходил там ... А пък Адамса в Младост 4 е просто култова кръчма ![]() ![]() Имаше още едно що-годе добро място, Лавале му викат, зад съдебната палата ... ама скоро отидох там, бх се наканил да ходя ама към 10 часа отидох и то не работеше ... не знам какво става. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Sep 5 2004, 03:30 PM) Na keq w rs ![]() ![]() "Grani4na poliziq ,daite si li4nite karti....are mahaite se ot tuk.." hehehe i vse pak po neu4ebno vreme liuben karavelov daskaloto si e dosta dobro mqsto..pone nqma veroqtnost grani4nite da doidat... no s peikite nai sum sviknala. SPARK -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Sep 6 2004, 02:18 PM) Хехехехе в Магелан съм ходил 2-3 пъти готино е ама по едно време като отидох го заварихме неработещо и в ремонт и оттогава не съм ходил там ... А пък Адамса в Младост 4 е просто култова кръчма ![]() ![]() mi az sam momi4e parvoto koeto e i nisto 4udno moje i ti da si me zamaknal ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Мне явно съм се объркал, сори
![]() Е значи ние по същото време сме били на някоя съседна маса там, после ходихме на лодките в борисовата да посрещаме July Morning ... whatever ![]() Абе за мен поне любимото ми място си остава Helloween ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
warna byrbyn mai se kazwa ... moje i da se byrkam ama ima kartini na hendrix ,razni jazz muzikanti po stenite
plowdiw shadows sofiq peikite do ndk ![]() veliko tyrnow ulicata |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) plowdiw shadows Мухахаха!!! Никъде няма по-селска кръчма от Шадоа - мяса на некъф стол, пуска се "Само Квото Талев Го Кефи", СМЪРДИ и освен тва е супер скъпо (като се има предвид каква кочина е). ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
сутринта в Пловдив, когато бях за Еврокона подочух намек за жица в някаква кръчмичка... вечерта преди влакчето отидох и безпогрешният ми слух не ме бе излъгал.
много яко заведенийце - с асма отгоре, която ксожеление не беше поддържана (а гроздовата? се запитах тогава). името беше бийт нещо си. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Това, за което говориш е баш Шадоа, т.е. "Beat Club Shadows".
SHADOWS SUX -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) warna byrbyn mai se kazwa ... moje i da se byrkam ama ima kartini na hendrix ,razni jazz muzikanti po stenite Къде е това ![]() Горе долу, не ми трябва точен адрес. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Горе долу, не ми трябва точен адрес ба ли му мамата не моа да стигна до там . знам 4е е около центъра |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Не съм го чувал, явно е пропуск.
Иначе не се сещам за нито една хубава кръчмичка... Всъщност има един рокерски бар близо до историческия музей,но той си е за рокери (с мотори имам впредвид). Преди метълите се събирахме на Севастопол, ама вече никой не ходи там... И на бирения фест, ама тази година същия беше някакво жалко подобие на фест! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Принципно аз съм за откритите пространнства. Обичам да гледам звездите
![]() -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Иначе не се сещам за нито една хубава кръчмичка... Всъщност има един рокерски бар близо до историческия музей,но той си е за рокери (с мотори имам впредвид). Преди метълите се събирахме на Севастопол, ама вече никой не ходи там... aaa .. nidei sewastopol si e klasika pone az kato sym wyw warna si4ki sre6ti sa mi tam ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Много съм слушала за този "Бърбън" във Варна. Алкохолът ефтин, музиката по избор, огромни архиви ... какво повече?
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Kevin Stark @ Sep 13 2004, 03:51 PM) Принципно аз съм за откритите пространнства. Обичам да гледам звездите ![]() Съгласна ![]() Затова съм за градинките, пейките, Ловния дом... Такива местенца ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Sax - ул. Братя Полиеви. Приятно местенце, ама не пускат непълнолетни след 10ч., което много ме дразни. 2-3 яки групи изпуснах така
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Мда,сега има нов Адамс-намира се на Пиротска,но не мога да ви ориентирам къде по-точно ,тъй като още не съм се замъквала натам. Имаше и една яка рок кръчма/със знамена и леко изкорубени китарки по стените/ близо до НДК,обаче тя пък май фалира...В Сърцата/намира се до Минно-геоложкия,ходи се с рейс 280 и след туй пеш/също е ОК и мезенцата са хубави,ама дигнаха цените-обаче е по-евтино от Fans-a. Междувпрочем,някой да знае дали Сцената все още бачка?
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Sax - ул. Братя Полиеви. Приятно местенце, ама не пускат непълнолетни след 10ч., което много ме дразни. 2-3 яки групи изпуснах така И Bulborg (май така беше - на бирата ). Т'ва е някъде около централна гара. хахахаха харабия незнаех адреса майна ама колко концерти съм изкарал там не е истина просто ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Е, тр'еа ли да ти напомням, че ти имаш 18?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен пък защо никой не ми е искал документи досега???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
може би не трябва щото изглеждаш над 18!
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Sep 28 2004, 12:56 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() Младолик си... ![]() ...и в О! Шипка винаги са ми искали лична карта ![]() ![]() Ама сега не ме грее... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 28 2004, 05:35 PM) Цитат(abductor @ Sep 28 2004, 12:56 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() Младолик си... ![]() ehehe pomnq Emiliq na RD-to na SashoBub ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
az ne se vodq metal, no puk znam nqkoi gotini mesta
v ruse nqma kakvo da pi6a - rusencite sa dostatu4no i vsi4ki purvo 6te se setqt za Mitaka`s Place za plovdiv - opredeleno na purvo mqsto Shadows - sravnitelno malka kru4ma, no puk muzikata 6te zadovoli i nai-pretencioznite metali. Samo deto obiknoveno e prekale6no 6umno vutre a vun rqdko ima svobodni mesta. Bezistena su6to stava, no tam pak ima problem s mqlkoto mqsto v zavedenieto. Erofeev ba6 na centura sre6tu po6tata ne e lo6o, Pianoto v stariqt grad ne e to4no metalsko zavedenie, no puk su6to ima hubava muzika. Ina4e za hard-hore metalite, koito ne se zadovolqvat s ni6to drugo osven metal, vinagi hodqt s flanelki na liubimite si grupi, dulgi kosi, verigi, kojeni ga6ti i se kupqt vednuj mese4no kogato muhite po4nat da povru6tat okolo tqh... Shadows e va6eto mqsto v pld ha nazdrave ![]() -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Паркове, градинки, горички, у нас.. при приятели
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
На ул.Искър16(в София) се отвори нова рок кръчма,от чието стъкло се хили физиономията на Веселия Роджър.Заведението е на 2 етажа,цените са народни,слуша се само праведна музика...приятно местенце
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сега някой може ли да уточни всички готини заведенийца (и пейки) в София като им казва не само имената, а и къде се намират. Напр: пейка 7 на НДК (от ляво)
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
samo peikite ....
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Музикалните стилове, които звучат в заведението през целия ден са голям микс между десетки жанрове като: ROCK, POP, JAZZ, RETRO, FUNK, MELODY ROCK, BG..... Ти нещо се шегуваш май... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hmm.......nqkoi super golemi pederasi (do kolkoto dochuh shefovete na Helloween) sa go zakrili i shte pravqt chalga zavedenie........nqkoi moje li da mi kaje dali sluhovete sa verni ?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ти нещо се шегуваш май... ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Nov 10 2004, 09:07 PM) Цитат В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо ![]() xaaaaxaxaxaaaaa az puk sum na 13 vie kvo znaete! -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(HellCat @ Nov 10 2004, 06:22 PM) hmm.......nqkoi super golemi pederasi (do kolkoto dochuh shefovete na Helloween) sa go zakrili i shte pravqt chalga zavedenie........nqkoi moje li da mi kaje dali sluhovete sa verni ? ![]() ![]() ![]() ![]() Доколкото аз знам-ДА -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(abductor @ Sep 8 2004, 02:48 PM) Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) plowdiw shadows Мухахаха!!! Никъде няма по-селска кръчма от Шадоа - мяса на некъф стол, пуска се "Само Квото Талев Го Кефи", СМЪРДИ и освен тва е супер скъпо (като се има предвид каква кочина е). ![]() Тва е голяма мизерия верно,излагация за тоя град.В това бяло така и не можах да отида!Но,има време и без това има шанс да се позастоя в Пловдивско:)) А инче кви пейки бе,зима е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
A we elate u klub "Emely" v Montana da vidite kak smardi i kvo se puska!
Nema po zakashmerno zavedenie ot tova! A na koito mu e studeno za peiki da se obli4a we ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Nov 7 2004, 12:20 AM) На ул.Искър16(в София) се отвори нова рок кръчма E тази кръчма определено не я бях чувала. Малко повече инфо къде горе-долу се намира въпросната улица? Иначе, като нещо неказано дотук, се сещам само за "Хард-рок мания", или по-известно като Времето - бая забутана кръчма, макар че се намира баш в центъра - в стил хижарски от "онова време", но пускат от хубавата музика, често и по желание на клиента, готвят и сипват добре...кво повече му се иска! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ул.Искър се намира като вървиш по бул Левски към Сточна гара една пресечка малко преди гарата
ето ти и линк с картата http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=610b4921...um=16&aid=28207 опа! оказа се че има две улици Искър другата е в Младост така че аз съм дотук -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
kvi sa tiq gluposti be
gradinkite peikite birite i kanavkite tva sa nai qkite mestenca kak mrazq davam po lev za bira leleeee |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички мразим, пич, ама зимата е гадно да припадаш в снега, не знам дали ти се е случвало често, мноо е гадно, вервай ми....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бялото в пловдив верно рулез
тия дни бях за сефте и ме накефи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(THERION @ Dec 30 2004, 09:13 AM) ул.Искър се намира като вървиш по бул Левски към Сточна гара една пресечка малко преди гарата Благодаря ти за инфото! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(Ignath @ Dec 30 2004, 09:41 AM) kvi sa tiq gluposti be gradinkite peikite birite i kanavkite tva sa nai qkite mestenca kak mrazq davam po lev za bira leleeee Въргаляй се тогава в кишата зимно време!Щом предпочиташ това пред някоя уютна обстановка в някое хубаво заведение давай! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ами преди имаше едно като кафе Паспорт се казваше,до колкото знам там много метъли ходели.А иначе знам за няква дискотека ли е кво е,мое и кръчмичка да е бе ебала ли съм го-намира се в Студенски град.А има и едно друго Subway намира се в подлеза на Борисовата градина ама не първия ми втория/много трудно за обяснение/
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 9-February 05 Град: SF Потребител N: 736 ![]() |
адамса е яко, но лавеле 17 е класика просто =)
къде се намира този Магелан, може ли адрес, подробно обяснение? мерси -------------------- THE SPIRAL ARCHITECT & THE TRUE HUMAN DESIGN
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз преди няколко месеца ходех в едно Пънк кръчме на ъгъла на Симеон и Веслец,но в последно време там е много гадно!Няма отопление,слуша се само някакъв Анархопънк,но пък иначе бирата е по 0.60-0.70лв.Като цени е яко,но взеха да се сабират само наркоманчета!Жалко!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Някои помни ли онова в квартал Иван Вазов? "Фейса" май се зовеше...
Рок бирария (нищо че предлагаха Загорка, Каменица, Амстел) с 15 - 20 места. Пускаха добра музика, и не беше много зле обстановката, но се събираха и кофи хора дето много се отваряха. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A we Montana si e nai qkoto mestence za metali
![]() -------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Абе като се позамисля(което се случва много рядко)там кадето се саберат повечко метъли става веднага готино местенце!А и ако там е по-евтина бирата,е може да стане и любимо местенце за повече време!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Аз искам да има метъл.... неми трябват метъли
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И сам воинът е воин!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чух,че Пънка на Веслец са го затворили.А що се отнася до ул Искър,говорех по-специално за нейната отсечка между Веслец и Будапеща-обаче няма смисъл да ходите до там,защото поне за тази кръчма мога със сигурност да кажа,че не работи.А Магелана е над всички-определено любимото ми заведение!Много ми е сложно за обяснение къде се намира,тъй че следващия път направо ще взема адреса
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Зала "Христо Ботев" и ст "Академик" когато има яки концерти.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
i az opredeleno sam za peikite!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(pain @ Feb 22 2005, 03:33 PM) i az opredeleno sam za peikite!!! ![]() ![]() ![]() Определено за! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Feb 22 2005, 11:25 AM) А Магелана е над всички-определено любимото ми заведение!Много ми е сложно за обяснение къде се намира,тъй че следващия път направо ще взема адреса Magelan e strahotno mqsto prez studenite zimni no6ti.Samo deto e mnogo malko i ne moje da pobere mnogo narod... A za ostanalite sezoni...stiga da e nad 15 gradusa-parkove i gradinki ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Някой ще ми подскаже ли къде се намира клубa в който ще се проведе концерта на Agnostic Front?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Agnostic Front in BG
Mar 29 - Sofia - Black Box + LAST HOPE BLACK BOX София улица Пиротска 5 (02) 9201638 раб. време: 22:00-07:00 ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Благодаря .
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес ходих до въпросният клуб Black Box и бях неприятно изненадан от факта че беше запечатан?
Някой да знае нещо по въпроса? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
там беше хардкор екс-мас. лъскава дискотека. ама е хубаво местенцето де. сцената е екстра. има място за меле има и за спокойно наблюдаване. срещу централни хали, лесно се намира. а нямам представа защо е запечатано, ама предполагам е временно.. едва ли ре-акт биха обявили мястото, ако не е сигурно, че ще бъде то!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
да е оня ден питах Косьо и си4ко е то4но. там ше е концерта . ина4е наистина е мега яко място. според мен за тоя концерт по-добро място няма. сцената е много яка за хардкор концерти. си4ко е перфект.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(falio` @ Mar 2 2005, 03:51 PM) да е оня ден питах Косьо и си4ко е то4но. там ше е концерта . ина4е наистина е мега яко място. според мен за тоя концерт по-добро място няма. сцената е много яка за хардкор концерти. си4ко е перфект. ако махнат и шибаните светлинни ефекти ![]() ![]() кучко, кога ше пуснат билетите бе? и колко ше струвате деба? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Някой да е ходил в Black Lodge? Бях там на Нова година и беше доста добро. Изненадаха ме с Kreator като първа песен. После пуснаха Brujeria. Не е скъпо.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Да, някои даже сме сравнително редовни посетители
![]() Единственото ми оплакване е големия задух, който настава когато се сберем повече хора долу. Това май е проблем почти навсякъде в "подземните" заведения а и като сме пушачи... Супер си е местенцето ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Някои като мен, които не излизат, само си мечтаят да са редовни посетители
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
За съжаление Хелоуйна го няма вече, там си беше уникално
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
В Black Lodge в момента се заформя нещо подобно, само дето е по-тясно и запушено.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Пфф, от къде да знам. И без това не излизам много. Само знам че имаше няква "дискотека" Drum, ама май я затвориха или нещо подобно. За Благоеград става въпрос.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Блек Лодж от едното ми ходене не ми стана най-приятното място. Ако се сравнява с Хелоуин, еми, няма го тоя олдскуул, и в положителния, а и в отрицателния смисъл, де, хаха. Да, музиката е добре, постарали са се съдържателите и заслужават поклон. Просто не си паснах аз много с това място.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ На мен лично ми допадна, като обстановка - прилича донякъде на уютната, омирисана на цигари и осеяна с черепи, пентаграми и пр. дупка от моите сънища
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ама за кой Хелоуин си говорим?! Онзи в зала Христо Ботев си беше най-култовия, Новия /къщата/ беше много яко, ама в началото докато имеше халби, вилици и кенеф... после стана най-гнусното място на света! Иначе колко култови кръчми дойдохи и си отидоха през годините.
![]() ![]() ![]() ![]() Аз Ложата, лично си я харесвам и ми е много готино там, гледам два-три пъти седмично да се разпиша! (пък и ми е сравнително близо). Адамсчето също, срамота от колко време не съм наминавала натам ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тва Black Lodge нещо не ме кефи много. Уж да изглежда некво мрачно и зловещо, а това е доста комично и няма много къде да седнеш. Иначе аз ходих само един път и пускаха няква доста прилична музика, напих се, бутахме се, търкаляхме се по земята. Абе забавно беше, та смятам пак да го посетя. Пък и цените са приемливи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
За сега само Адамс ми е близо
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:26 AM |