![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Кой "герой" ви кефи повече? Eddie на Maiden или Vic Rattlehead на Megadeth? Мен като музика Megadeth ме кефи много повече, но мисля, че Eddie е по як
![]() За справка: Eddie Rattlehead Сега се сетих и за Manowar Феновете на Manowаr да не се убиждат, ама наистина много ме дразни тоя ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Еди е постен хеви-метъл, Вик е къде-къде по-стилен
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Еди си е класика. Вик също. Аз ще се въздаржа да ги противопоставям. Гласа ми отива за феята на manowar.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Вик ми харесва повече.Иначе Меноуорския гей, тип Конан Варварина, ми е гнусно да го гледам даже.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Eddie! pyk i mi sedi nad legloto - ama ne moje da me dokopa, zashtoto e dyrvo
![]() Vic e smeshko. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Homoseksualniqt voin na manowar, hahahahahah!!!
Tova be6e dobro, naistina Solista na megadeth ima unikalen glas. Kakto kaza edin priqtel "toi nqma nujda da se napuva za da vzu4i taka, za razlika ot pove4eto ostanali. prosto glasut mu si e takuv". Ama i maiden sa si maiden, makar da ne sum im osoben fen Otnosno Manowar, sum suglasen s Ol' Skull. Bez nikoi da se obijda, prosto sa leko banalni, dori naivni. No vseki s vkusa si -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Ти изкова просто неизказаната истина за Manowar с тоя пост.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Е, чак пък "неизказана"...
Надявам се все пак темата да не се превърне в поредната "Меноуър-са-педераси" тема. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми точно това имах предвид. Те са си педераси, нама какво да говорим за това въобще.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Nqma da glasuwam, zashtoto sym ZA orelyt na SaXoN
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
eddie
wsy6tnost eddie ne e prosto edin posten heavy metal ... ima ima nqma nqkolko perioda nqkyde w razwitieto mu kato eddie ot brave new world e powe4e ot posten heavy metal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Eddie
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Eddie!
![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Гласувам с две ръце за Еди
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Eddie live somewhere in time!
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Еди си е Еди!Мейдън си е Мейдън!
а и не харесвам Мегадет... ...може да видиме след някой и друг месец Еди в България ! Кой Знае! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nema go widim
werwai mi hahhaha ma da ti kaja mnoo mi se iska sega wsy6tnost maiden gotwat turne i to samo klasiki ot pyrwiq period 6a swirat .ama poznai koq dyrjawa 6a propusnat ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Oct 2 2004, 08:42 PM) nema go widim werwai mi hahhaha ma da ti kaja mnoo mi se iska sega wsy6tnost maiden gotwat turne i to samo klasiki ot pyrwiq period 6a swirat .ama poznai koq dyrjawa 6a propusnat ... ![]() Ъ-ъ-ъ-ъ... България? ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз пък съм за гарванът от Имортал и вълкът от Улвер.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ъ-ъ-ъ-ъ... България? mmm ... mydyr otgowor ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Ne vijdam ko mu e homoseksualnoto na pi4a osven ako nqkoi ot tezi koito go nari4at taka ne e imal vryzka s nego 4e da znae. Za razlika ot drugite dvama toi pone znae za kakvo se bori a ne se poqvava pod pyt i nad pyt bez nikakyv povod. Ko da se pravi kompleksi. "Just true metal people that`s ManOwaR's crowd"
![]() -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Oct 7 2004, 09:53 AM) Ne vijdam ko mu e homoseksualnoto na pi4a osven ako nqkoi ot tezi koito go nari4at taka ne e imal vryzka s nego 4e da znae. Za razlika ot drugite dvama toi pone znae za kakvo se bori a ne se poqvava pod pyt i nad pyt bez nikakyv povod. Ko da se pravi kompleksi. "Just true metal people that`s ManOwaR's crowd" ![]() ... Та за какво се борел човекът? И ... какви комплекси? ![]() Иначе Вик - спор няма! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Maiden къде къде повече ме кефят от Megadeath... така, че гласувам за Eddie! Много повече си е от Vic
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Just true metal people that`s ManOwaR's crowd kakwa e bitkata mu hahah |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде вече стига за Manowar, а?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
пуф...еди е къде -къде по голям пичага...гласувам с 2 ръце и 2 крака и 1 .... за еди...все пак говорим за боговете мейдън
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
просто Ед Хънтър
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Eddie Rulez
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
EDDDIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE - my favourite hero
![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 01:54 PM |