![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Халфорд/Гилън (вокали)
Бонам/НИКО (барабани) пейдж/сатриани/вай(китари) харис/глоувър/хюз (бас) лорд(клавири (евентуално)) -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Hallford/Readman/Dickinson/Byfford/Kipelow- wokali
Satriani/Malmsteen/MacAlpine-kitari Flea ![]() ![]() Fritz Randow!-barabani Derek Sherinian/Tony Macalpine-klawiri -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Flynn
Demmel McClain Duce -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Bonn Scott - Вокал
Brian Johnson - Бек ![]() Angus Young - Китара Malcolm Young - Ритъм Китара Cliff Williams - Бас Phill Rudd - Барабани ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Pefeknata grupa e Rhapsody
![]() ne se 6eguvam. Vseki tam si e idealen na mqstoto i e N1 v li4nata mi klasiciq. Samo Tuomas ot Nightwish haresvam pove4e ot Staropoli, no ne mozhe vsi4ko. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
В този ред на мисли се сещам за още една перфектна група, в която никой не бих заменил - Dream Theater...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Vocals: Hansi/Dickinson/King Diamond
Guitars: Andre/Tipton/Downing/Smolski/M.Schenker/Yngwie Bass: Burton/Harris/Baltes Drums: Eric Carr/Thomen/Clive Burr Keyboards: Jens Johansson/Jordan Rudess -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Nevermore
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
The Vocalist - Humanoid Cable Dreads (Luke Kenny)
The Guitarist - Zombie (Matty) The Bassist/Vocalist - Horned Devil (Sam) The Drummer - Weredog Mask (Gary) => THE BERZERKER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
te syshtestwuwat ....
Iron maiden Iced earth |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
ManOwaR !!!
O6te ot sega sym siguren, 4e 6te ima kompleksirani izkazvaniq po slu4aq -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Oct 7 2004, 07:58 AM) ManOwaR !!! O6te ot sega sym siguren, 4e 6te ima kompleksirani izkazvaniq po slu4aq ManowaR са си ManowaR ![]() Наитина, че някой може да се коплексира..., но явно ще има за какво. Но не само те са кралете на "сцената" има още много други "динозаври". -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
HETFIELD
HAMMETT BURTON ULRICH или накратко казано MetallicA |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Oct 7 2004, 06:57 PM) HETFIELD HAMMETT BURTON ULRICH или накратко казано MetallicA Накратко казано Metallica'86 ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
за мейдън съм съгласен че са в перфектен състав но за металика
![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Metallica... ako stava vypros za tova dali James e dobyr to po tazi logika i az trqbva da sym dobyr kitarist ama ne sym. Ne vijdam ko tolko im e dobroto na metallica. Kirk Hammett na jivo nikoga ne sym go 4ul da sviri 1 kym 1, dali go pravi naro4no ili ne ne znam no mi se struva 4e i toi ne e ot nai nadarenite...
Osven tova davam glasa si i za SLAYER i s Bostaph i s Lombardo sa stra6ni -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Vocals: Dio
Guitars: John Petrucci, Timo Tolkki, Toni Iommi Bass: Geezer Butler Drums: Mikkey Dee (King Diamond)/Mike Portnoy/Jorg Michael Synth: Rudes/Jens Johanson -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всички излизате с някви гръмки лайнъпи... Вокали: Кур Кур, Китари: Хуя Ми Янко, Бас: На маика ти у Путката, Барабани: Кольо Едномъдия Батман... А на никой не му минава през ума, че тия хора просто може да не се сработят и няма да могат да сътворят абосолютно нищо интересно. Историята е показала, че повечето супергрупи са хипер неуспешни.
Цитат Timo Tolkki Ако ролята му е другите да го препикават - да! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Всички излизате с някви гръмки лайнъпи... Вокали: Кур Кур, Китари: Хуя Ми Янко, Бас: На маика ти у Путката, Барабани: Кольо Едномъдия Батман... А на никой не му минава през ума, че тия хора просто може да не се сработят и няма да могат да сътворят абосолютно нищо интересно. Историята е показала, че повечето супергрупи са хипер неуспешни. neshto takowa imah predwid w temata koqto pusnah za lyubim line-up a ne za perfektna grupa ma trqq6e da ima powe4e temi za ot4eta ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Перфектната група! Ами то за всеки си е различно.
За мене са си Dark Tranquillity-първия период! Като към този лайнъп можем да добавим Андре Олбрих и Анджела Госоу(не се шегувам) А относно вокалите също и женските в първите 3 албума. Ми маи тва е за мен! А! Пък вместо чистите вокали на Михаел-Ханси ше се вмести добре. Е***и измислицата са тия перфектни групи! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия групи дето си ги мислите са абсурдни. Пък и такива хора сте набъркали заедно, че 100 % биха станали пълни лайна...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 19 2004, 06:09 PM) Цитат Timo Tolkki Ако ролята му е другите да го препикават - да! ![]() sigurno se misli6 za zabaven |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Вокал: Corey Tayolr / Jamy Jasta / Evan Seinfeld (Biohazard)
Китара: Dimebag Darrel / Elvorn и Cyrus (Susperia) / Ken Susi и Buzz McGrath(Unearth) Бас: Ryan Martinie(Mudvayne) / P-Nut (311) Барабани: Raymond Herrera / Joey Jordison Сигурно съм пропуснал някви дето много повече ме кефят не знам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
perfektnata grupa - Children Of Bodom do Follow The Reaper vkliuchitelno
Skyfire syshto sa absoliutno perfektna banda -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(abductor @ Oct 22 2004, 11:47 AM) Тия групи дето си ги мислите са абсурдни. Пък и такива хора сте набъркали заедно, че 100 % биха станали пълни лайна... Вярно е, че е доста вероятно в повечето случаи да не могат да се понасят или въобще да не могат да работят заедно, но все пак има някакъв малък шанс и това да стане. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 1-November 04 Потребител N: 652 ![]() |
1. Vokal - Chuk ( ot Death)
![]() 2.Barabanist - Rick Allen ( Def Leppard) ![]() 3......drugoto nqma zna4enie..... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Oct 7 2004, 10:34 AM) te syshtestwuwat .... Iron maiden Iced earth mdaa......opredeleno mnogo sum suglasna! i za ManowaR sushto... -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Dany_Def @ Nov 1 2004, 07:00 AM) 1. Vokal - Chuk ( ot Death) ![]() 2.Barabanist - Rick Allen ( Def Leppard) ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е че то и бонам се върти яко в гроба...
![]() ![]() не съм споменавал че е задължително да са живи ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не става въпрос за това, че е мъртъв, ами че го типосахте да свири пича с ЕДНОРЪК барабанист, при това не с кой да е, ами точно с барабаниста на Def Leppard...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Почвам от барабаниста, че този ми е най-най
Барабани – Дейв Ломбардо Бас – Джейсън Нюстед Китара – Алек Школник (така ли се пишеше на български?) ![]() Китара – Джеф Уотърс Вокал – Макс Кавалера -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Apocalyptic City @ Nov 3 2004, 12:15 PM) Китара – Алек Школник (така ли се пишеше на български?) ![]() Според мен се казва Шолник -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Nov 2 2004, 10:02 AM) ^ Не става въпрос за това, че е мъртъв, ами че го типосахте да свири пича с ЕДНОРЪК барабанист, при това не с кой да е, ами точно с барабаниста на Def Leppard... е това беше гадно...са да не е виновен че е с една ръка..аз пък му се възхищавам на волята въпреки всичко да продължи напред...мислиш ли че е много радостен ![]() много веселко...хаха еднорък...е кво..Деф Лепард...не виждам нищо срамно -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
abductor:Според мен се казва Шолник
Да де, и аз това казвам, че не знам точно как се пишеше туй име. -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Za men orpedeleno nai dobrata banda v momenta e Dream Theater.Prosto te naistina dokazvat che grupa na koqto chlenovete sa ot genii nagore mogat da se srabotqt perfektno.Druga mnogo liubima grupa sushto mi e i Planet X.Ima i oshte edna grupa koqto slusham ot 7 godishen i nikoga nqma da mi omruzne makar i da ne sashtestvuva veche.I makar foruma da se kazva Metal-World az nqmam nikakvi skrupoli da spomena imeto na velikata grupa "Queen".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(jimmy page @ Nov 3 2004, 11:22 PM) Цитат(abductor @ Nov 2 2004, 10:02 AM) ^ Не става въпрос за това, че е мъртъв, ами че го типосахте да свири пича с ЕДНОРЪК барабанист, при това не с кой да е, ами точно с барабаниста на Def Leppard... е това беше гадно...са да не е виновен че е с една ръка..аз пък му се възхищавам на волята въпреки всичко да продължи напред...мислиш ли че е много радостен ![]() много веселко...хаха еднорък...е кво..Деф Лепард...не виждам нищо срамно Евала му за волята и т.н., не говоря за това, просто го сравни с кой да е от барабанистите на Чък в Death и Control Denied и ще зацепиш какво точно имам предвид. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е да ... прав си че не може да се сравнява с ГОЛЕМИТЕ имена... но все пак го уважавам
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ![]() ![]() Roy Khan - Vocals (Kamelot) Steve Harris - Bass (Iron Maiden) Luca Turilli - Guitars (Rhapsody, Luca Turilli's Dreamquest) Alexi Laiho - Guitar Backing Vocals (Children Of Bodom ex-Impaled Nazarene, Kylahullut, Sinergy, ex-Thy Serpent) ![]() ![]() ![]() Richard Andersson - Keys (Majestic, Time Requiem, ex-Adagio, Silver Seraph, Space Odyssey, ex-Evil Masquerade) Mike Portnoy - Drums (Dream Theater) ![]() ![]() ![]() леееелеее какво ли ще излезе от тази комбинация... ако не се изпопребият на първата репетиция.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
1 Ким Бендрикс Петерсон - вокали ( King Diamond )
2 Стив Харис - бас китара ( Iron Maiden ) 3 Глен Типтън - китара ( Judas Priest ) 4 Карл Логан - китара ( Manowar ) 5 Нико МакБрейн - барабани ( Iron Maiden ) А тази комбинация как ви се струва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
А няма ли значение стилът на групата?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Е има значение разбира се но тези музиканти дето аз съм ги избрал според теб какъв стил свирят всичките
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Макс Кавалера - вокали
Пауло Джуниър - бас Андреас Кисър - Соло Игор Кавалера - Барабани Колко по перфектна група искате ?!?!??!?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Far Corporation-"Division One" мисля че се казваше албума-самата перфектност
![]() Иначе Rainbow с Dio си бяха една перфектна група. Също Deep Purple до 73 г. И Black Sabbath с дят Ози.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
В този ред на мисли се сещам за още една перфектна група, в която никой не бих заменил - Dream Theater... Съгласен съм на 100% ![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
За мен перфектни са Blind Guardian въпреки смяната на Томас
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ И аз така смятам... с едно изключение - "Nightfall In Middle Earth".
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Ми малко си прав
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
1 Ким Бендрикс Петерсон - вокали ( King Diamond ) 2 Стив Харис - бас китара ( Iron Maiden ) 3 Глен Типтън - китара ( Judas Priest ) 4 Карл Логан - китара ( Manowar ) 5 Нико МакБрейн - барабани ( Iron Maiden ) А тази комбинация как ви се струва ![]() Горе-долу и моя избор ![]() А Ким-чо мога да го заместя и лично аз (нали гоним перфектната група) ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Мисля,че перфектната група е Слипнот (ама до някаде!) Защо ли?! Ами просто Corey много ми харесва като вокал,а да не говорим за Joey Jordison който е просто един от най-добрите барабанисти на всички времена (гледах го скоро в някакъв сайт за топ барабанисти на 1 място е барабаниста на Guns&Roses на 2 място е Joey). Но мисля че перкусии не са нужни...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
да не говорим за Joey Jordison който е просто един от най-добрите барабанисти на всички времена (гледах го скоро в някакъв сайт за топ барабанисти на 1 място е барабаниста на Guns&Roses на 2 място е Joey). Дори само това говори достатъчно за обективността на въпросната класация. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ми малко си прав Не съвсем, ама както и да е... ![]() А по темата - с оглед на това, че "суперпроектите" в повечето случаи са пълен провал, не се наемам да съставям банда-мечта. Музикантите от най-висока класа най-трудно се сработват взаимно. Пък и има достатъчно банди, които са си перфектни. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ & ^^^ Я помислете реално, може ли наистина да бъде съставена подобна класация? Просто думите 'реалност' и 'обективност' не ги виждам в едно изречение, в този контекст.
Кори наистина е страхотен барабанист. Но всяка що-годе известна банда включва много добър такъв. Все пак, както и да го въртим, ритъм секцията е един от водещите елементи в тоя стил. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Искаш да кажеш Joey е на барабаните,Кори е вокала
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Who cares?
You got my point... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Менсън на чисти вокали;
Емперър Магус Калигула, Джон Тарди и Барни (от Napalm Death) на дерящи вокали; Шейн Ембъри на бас китара; Братята Хофмън (екс-Deicide) на китари и Frost (Satyricon, 1349) на барабани. Стилът им ще е Психарски блек/дет с елементи на индъстриъл. п.с. Аве, пичове, сорка, ама перфектната банда в никакъв случай няма да е пауър или спийд хеви! ![]() п.п.с. За мен лично най-добрия барабанист въобще е Frost!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
п.с. Аве, пичове, сорка, ама перфектната банда в никакъв случай няма да е пауър или спийд хеви! ![]() Айде не прави такива обобщения, а?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Както гласеше една стара поговорка:
WHY THE F*** NOT? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Понеже са малоумни. Примерно.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Airin, недей така, че сега ще се стовари teh f**k гняв над теб!11!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам защо всички смятате, че хевито е по-добро от дета и блека.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам защо всички смятате, че хевито е по-добро от дета и блека. Никой не казва подобно нещо, но ти явно мислиш, че е по-лошо, което е не по-малко абсурдно. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
По-добре не бих могъл да го кажа!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А не е ли по-лошо?
Това, че хевито е първият метъл стил, не значи, че е най-добрият! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма такова нещо като най-добър и най-лош стил... Има такива, които харесваш, или не.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вярно е, ама на мен лично ми е писнало от разни пичове, които слушат само Мейдън, Джудас и Сабат и се мислят за мега-метълчета!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е съвсем друг въпрос вече... дори споделям мнението ти по него. Метълът отдавна е нещо много по-голямо и разнообразно.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
На мене пък ми е писнало от разни пичове дето пият бира от пластмасови шишета и се мислят за истински мега фенове на бирата.
Бирата в бутилка е най-добра! Това, че първоначално се е пиела в дървена халба не означава, че тя е най-добрата! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
РАКИЯ-ПЪРВАК ФОРЕВЪР!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Vokali Peter Tagtgren, Shagrath
Solo Kitara Dimebag Darrell (R.I.P), Kirk Hamet Bass Niklas Engelin barabani Jesper Stromblad, Joey Jordison |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
PANTERA
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Като става дума за DREAM TIME-Това за мен са MANOWAR.Просто никой не може да прави това,което правят те САМО С ДВЕ КИТАРИ.Същото важи и за LOUDNESS,но за първите им албуми.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И ONLY HEAVI METAL-FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност перфектната група според мен е старата Сепултура - просто всички са страхотни инструменталисти, а Макс е вокал и фронтмен за милиони. Дано някога им дойде акъла в главата...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Сещай се бе шефе
![]() Дано наистина дочакаме великия Реюниън ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки ден по 5 пъти се моля на Сатаната това да стане...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
дай да я възродим тая тема
![]() Вокали : Anders Friden, Shagrath, Тony Кakko; Китара : Dimebag Darrell, Jani Liimatainen; Бас: Peter Iwers, King (Gorgoroth); Барабани: Daniel Svensson, Joey Jordison; -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Dream Theater с Sherinian
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Вокал : Тony Кakko;
Китара : Dave Murray ; Angus Young Бас : Cliff Burton(RIP) Барабани : Joey Jordison Клавир : Henrik "Henkka" Klingenberg -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Tom S. Englund - Vocals, Guitar
Michael Amott - Guitar Marco Hietala - Bass, Vocals Michael Pinnella - Keyboards Mike Portnoy - Drums |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Вокали: Mikael Stanne, Liv Kristine
Китари: Michael Amott, Alexi Laiho Клавири: Rickard Zander Бас: Steve DiGiorgio Барабани: Nick Barker Интересна прогресив-мелодет-готик банда ще се получи. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Timo Kotipelto - вокал
Alexi Laiho / Luca Turilli - китара Thomen Stauch - барабани Mikko Harkin - клавишни Jari Kainulainen - бас |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 17-February 10 Потребител N: 3740 ![]() |
Какъв според вас е перфектния състав,за перфектната група.Ето моето мнение:
James Hetfield-Вокал Yngwie Malmsteen-китара Twiggy Ramirez-Бас Joey Jordison-Барабани Ами това е,сега сте вие на ред. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Мда,тва е интересно идея, нещо като темата за групи създадени от утвърдени звезди, но тук по-скоро можем да помечтаем.
![]() Ами може би Mikael Stanne (вокал), John Petrucci (китара), Michael Peter Balzary (бас китара), Nell Sigland (женски вокали), Christoph Schneider (тъпани). Странна комбинация, но би ми харесало определено. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Tim Owens - вокал
Flea - басист Tipton и Murray - китаристи Fritz Randow - барабанист ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, да, може и да не се сработят
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Перфектната група за мен е Bloodbath. Особено албумът Resurrection Through Carnage.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Напротив, според мен ще е чудна комбинация! ![]() Аз обаче групата я виждам така: Kiko Loureiro на китари Roy Khan на вокали Jens Johansson на клавишни Marco Hietala на бас и бек вокали ![]() Dan Zimmermann на барабани |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
То си има такива де, поне за мен. Не виждам кой може да бъде заменен в състави като Nile, Behemoth или Suffocation (вярно, че не правят кой знае колко запомнящи се неща, ама са страшни музиканти).
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Перфектната група съществува отдавна, обаче ми е интересно, как биха се комбинирали китарата на Грег Макинтош и гласът на Аарън Стейнторп. Втори китарист и продуцент: Петер Тегтгрен, макар че Ди Едж би бил уникално допълнение. Бас: Ян-Крис де Куейер; клавишни: Мустис (ужасно ще съжалявам, ако последните двама не запишат нищо повече), ударни: Фенриз. В някоя и друга песен може да се включи вокалистката от последния албум на Tiamat - мисля, че се представя под името Ireth; аз също не бих отказала тази роля.
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хмм, Van Canto смучат пред мойта осморка.
Mike Portnoy Scott Travis Dave Lombardo Jaska Raatikainen Martin Axenrot Tommy Portimo иии Dani Filth в дует с Piotr Wiwczarek Усещате ли магията.? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
Mike Patton(FNM)-вокал
Scott Ian(Anthrax),Gary Holt(Exodus)-китари Dan Lilker(Nuclear Assault,S.O.D.)-бас Michel "Away" Langevin(Voivod)-барабани |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:29 PM |