Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> WINDFALL-THE EIDOS OF THE FALL, Отново мой проект,но този път сигурен!
InsArtTure
коментар Nov 18 2004, 11:26 AM
Коментар #1

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Обичам да седя над компютърното пияно и да "творя" музика. Рядко съм доволен от резултата,но се случва и това. Та посъбрах мелодиите,които най-много ми харесват и коита са единствено и само мои(т.е. аз съм ги писал biggrin.gif )
и реших да ги запиша в едно албумче-демо.
Истината е, че хич не исках да се получава нещо от сорта на Бурзум, а мисля, че и Твоята Смерт също беше правил подобно нещо(съжалявам,че още не съм го чул), но в крайна сметка се шполучи нещо от тоя сорт. Просто така ми идва от вътре-не искам блекарите тука да си мислят,че искам да копирам от някого.
Всичката музика е вдъхновена от ходенията ми тази есен из горите.Много уикенди от октомври прекарах в Старопланиснките гори дивяйки се на безумната красота и печал и реших,че задължително трябва да го претворя доколкото мога в музика.Стилът е далеч от метъла,но щом аюз слушам толкова метъл със сигурност има нещо от него. Включил съм различни синтезирани инструменти-пияно,виола,орган,нещо като акустична китара и разни подобни.
От утре почвам записите и ако всичко върви добре, чакайте албума на първи декември.
Името на проекта ми е УИНДФОУ, а заглавието означава "Образът на есента"(от гръцки-ейдос-образ,подобие)
Тия дни работя над обложката,която всъщност е един параклис сниман от мене миналата година през есента. Покрит е с листа и листа се стелят наолко.

Надявам се да ви хареса...Имената на траковете-другата седмица...

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
Go to the top of the page

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Nov 28 2004, 12:49 PM
Коментар #2

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

KAde da go 4uq tva we

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
InsArtTure
коментар Dec 27 2005, 12:37 AM
Коментар #3

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Голяма глупост е да се захващаш с нещо, което не си сигърен, че ще довършиш както трябва, но при мен понякога се случва.

Демото всъщност е готово още от Април 2005, но е ужасно примитивно изсвирено. Сега готвя нови неща, но съм зле с времето.

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Mort
коментар Dec 27 2005, 09:08 AM
Коментар #4

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Ами желая ти успех! punk.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 07:58 AM