Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Възвание за революция в съзнанието, Нещо, което всеки трябва да прочете
ivo2004
коментар Nov 20 2004, 07:45 AM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 4
Регистриран: 20-November 04
Потребител N: 668

Нещо, което всеки трябва да прочете:

Възвание за революция в съзнанието
Go to the top of the page

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Nov 20 2004, 09:58 AM
Коментар #2

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Когато прочетох тази статия преди няколко месеца, тя ме нервира.

Когато я прочетох днес, тя ме нервира.

....

Мразя подобни помии.

--------------------

+Quote Post
autumn
коментар Nov 20 2004, 04:16 PM
Коментар #3

Просветен

Коментари: 363
Регистриран: 16-September 03
Град: Виена
Потребител N: 264

pisna mi ot radikali
naposledyk samo takiva ima
nikoi li ne misli s glavata si?
i men me nervira

+Quote Post
Lethe
коментар Nov 20 2004, 07:59 PM
Коментар #4

not your bitch

Коментари: 1195
Регистриран: 11-August 04
Потребител N: 586

xaxa
koeto me podse6ta kak dokato baba mi be6e v bolnica ba6ta mi buta6e pari na sestrite za da q gledat ot vreme na vreme
i te syvsem syvestno si vzemaha kakvoto im se dava6e i syvestno si izpylniha zadyljeniqta-zabraviha da dadyt hap4eta na baba mi i tq polu4i insult

ili moje bi vie dvamata nikoga ne ste se strqskali ot 6uma na porednoto pada6to plik4e [vyrhu taka ili in4e ve4e golemite kamari bokluk zad bloka..]...?
ili pyk ne ste vijdali kak ba6tite vi butat pari na katajiite za da ne pi6at fi6ove?
ili na hirurgyt v bolnicata doakto ste na izsledvaniq [za da ste po-nagore v lista na sestrata]
a nai-komi4no be6e kak vyprosniqt hirurg se oplakva6e prez cqloto vreme 4e nqma pari [zvu4a6to komi4no ot ustata na 4ovek s podobno koli4estvo zlato po sebe si ]
ili pyk primerno SepulteraHead ne e zabelqzal katajiite koito sa se parkirali tuka na prese4kata do nas i po cql den pribirat pari [samo za 10 min ako gi nabludava6 vnimatelno prez prozoreca se vijda mnooogo dobre]

tova e na6ata realnost.
sobstvenite ni svin6tini ni li6avat ot pravoto na normalen jivot

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
autumn
коментар Nov 21 2004, 01:08 AM
Коментар #5

Просветен

Коментари: 363
Регистриран: 16-September 03
Град: Виена
Потребител N: 264

Цитат(Lethe @ Nov 20 2004, 05:59 PM)
ili moje bi vie dvamata nikoga ne ste se strqskali ot 6uma  na porednoto pada6to plik4e [vyrhu taka ili in4e ve4e golemite kamari bokluk zad bloka..]...?
ili pyk ne ste vijdali kak ba6tite vi butat pari na katajiite za da ne pi6at fi6ove?
ili na hirurgyt v bolnicata doakto ste na izsledvaniq [za da ste po-nagore v lista na sestrata]

ami v interes na istinata...ne!
nikoga
ne kazvam, 4e e nevyzmozhno
opredeleno e fakt
az ot izvestno vreme zhiveq v Avstriq i kato se sblyskvam s tuka6nata realnost, ne vizhdam vien4ani da sa po-malko prostaci ot nas. Razlikata e, 4e nie sme prostaci selski tip, a te sa prostaci psevdo-aristokrati4en tip:)
Zhly4oto izkazvane na g-n Bozhilov nq ma da promeni nisto, i toi veroqtno e naqsno, ako e dostaty4no umen.
Tykmo mutrite i politicite trqbva da obvinqvame, zastoto te sa ni dokarali do polozhenieto da sme prostaci selski tip. Ako Bylgariq sega ima6e silna ikonomika kato avstriiskata, stqhme i s vremeto da stane po-vyzpitani po-psevdo-intelektualni prostaci(sega takiva sa na moda)

PS: syzhalqvam za baba ti
takiva hora kato vyprosnite sestri za sa prisyda. Dano pone im tezhi na syvestta.

+Quote Post
Beerzebub
коментар Nov 21 2004, 01:41 AM
Коментар #6

Da schlägt es links

Група: Приятели
Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

Хмм...
Човекът написал статията опредено е прав. Е, разбира се, реалността ни не е чак толква страшна, колкото я описва, преувеличението е явно, все пак има и доста хора които си вършат съвестно работата. А и българите в общи линии са ревльовци... Все слушам разни сравнения за това какво било положението в т.нар. "бели страни" и си губим времето за да се оплакваме и да си сравняваме дереджето със западняците, вместо да си гледаме живота.
Като се замисля, това последнто изречение се отнася в известна степен и за статията... Хубаво е хората да се осъзнаят, че няма кой да ги спаси и че трябва сами да се борят, а не да гледат в чуждата паница. Но това текстче просто няма да промени нищо. Верни, но безцелни думи!

--------------------
meh.

+Quote Post
InsArtTure
коментар Nov 23 2004, 08:40 AM
Коментар #7

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Абе шит се случва напоследък,а че ние сме си най-големият проблем-така е.
Но кво може да се промени.Единственото е младите да не прават същите глупости-особено като знаят как стоят нещата. Звучи сигурно мноо тъпо,ама е така мамка му. Както и да е -не ми се говори повече,щот няма смисъл...

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
ivo2004
коментар Dec 23 2004, 11:06 AM
Коментар #8

Непросветен
*

Коментари: 4
Регистриран: 20-November 04
Потребител N: 668

точно в това е идеята - това не е революция с кръв и насилие. а е революция в главата на всеки. която може да има много по-голям ефект. това е радикализъм, но не от вредните.

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Dec 23 2004, 11:44 AM
Коментар #9

Архидемон

Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

Цитат(SepulTeraHead @ Nov 20 2004, 09:58 AM)
Когато прочетох тази статия преди няколко месеца, тя ме нервира.

Когато я прочетох днес, тя ме нервира.

....

Мразя подобни помии.

Същото...

+Quote Post
pi4
коментар Dec 23 2004, 11:43 PM
Коментар #10

Прогресиращ

Коментари: 560
Регистриран: 19-November 04
Град: München
Потребител N: 667

тоя другар е преоткрил колелото, просто и сама - браво! българите това, българите онова, сам мрънка и упреква останалите, че те само мрънкали...
Аз съм бил в някои държави по света, в Ямайка, в Куба, в Шри Ланка, в Тайланд, Южна Африка, Египет, Португалия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Чехия, Полша (може би още някъде другаде), дето ужким хората не мрънкат, не завиждат, не крадат, не нарушават законите, не са мързеливи. една такава "статия" би могла да стои и в тайландски вестник, и в немски (аз съм чел подобни точно в такива вестници), най-общото в тях е, че всички се мислят за много уникални. но не са... би трябвало повечко да ходят насам-натам и да общуват помежду си.
още си спомням времето, когато за всички проблеми в страната бяха виновни продавачите в плод-зеленчук, които не белеха картофите преди да ги положат на кантара и така продавах обелките на цената на картофите. а имаше и един подобен "откривател" дето беше пресметнал колко струва водата в млякото, понеже млякото съдържало там някакви си проценти вода. ако мене някои пита, такива.
оттук до някаква форма на фашизъм крачката е малка. остава само лошите да се накажат както трябва. лошото само в тази простичка схема, че почти не остава някой невинен и всеки може да си го откара.
а инак, какво да се прави? smile.gif хехе, да знаех, щях да кажа, честно!
мене, което най ме дразни, е чакането на дядо Иван (Иван може да се замести с най-различни имена, едно от последните май беше Симеон?), сякаш дядо Иван само за това си мечтае, да почисти авгиевите обори. ебати наивната работа!

--------------------
no more credits from the liquor store

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Dec 24 2004, 02:14 PM
Коментар #11

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif Poredniq koito se opitva da napravi vpe4atlenie sigoren s`m 4e toi e 4ovek s nedostatucite koito opisva v statiqta si !

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
peter13
коментар Jul 24 2007, 07:13 PM
Коментар #12

Непросветен
*

Коментари: 3
Регистриран: 29-September 06
Потребител N: 1600

dry.gif

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Jul 24 2007, 07:31 PM
Коментар #13

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Град: София
Потребител N: 973

да еба и мрънкащият народ сме, ей ! Ми като катаджията ти вземи пари, се оплачи , има инспекторат, като ти надпишат сметката, си я сметни сам, като ти прецакат колата, ходи на друг майстор или счупи главата на този....на всяко действие има ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, а не ТЪПИ статийки на НЕКЪДЪРНИ автори ! Революций, съзнания..лайна! Просто трябва да спрем да МРЪНКАМЕ, а всеки започне да се ОПРАВЯ С ТОВА КОЕТО ГО ДРАЗНИ!

да еба, пак се ядосах !

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
peter13
коментар Dec 11 2007, 11:10 PM
Коментар #14

Непросветен
*

Коментари: 3
Регистриран: 29-September 06
Потребител N: 1600

rolleyes.gif

+Quote Post
In Death's E...
коментар Dec 11 2007, 11:15 PM
Коментар #15

Cauda Draconis

Коментари: 1240
Регистриран: 10-February 07
Град: Бургас
Потребител N: 1861

петер 13 нормален ли е? Измъква тема от преди 3 години, само за да завърти поглед!

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 03:24 AM