![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Когато прочетох тази статия преди няколко месеца, тя ме нервира.
Когато я прочетох днес, тя ме нервира. .... Мразя подобни помии. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
pisna mi ot radikali
naposledyk samo takiva ima nikoi li ne misli s glavata si? i men me nervira |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
xaxa
koeto me podse6ta kak dokato baba mi be6e v bolnica ba6ta mi buta6e pari na sestrite za da q gledat ot vreme na vreme i te syvsem syvestno si vzemaha kakvoto im se dava6e i syvestno si izpylniha zadyljeniqta-zabraviha da dadyt hap4eta na baba mi i tq polu4i insult ili moje bi vie dvamata nikoga ne ste se strqskali ot 6uma na porednoto pada6to plik4e [vyrhu taka ili in4e ve4e golemite kamari bokluk zad bloka..]...? ili pyk ne ste vijdali kak ba6tite vi butat pari na katajiite za da ne pi6at fi6ove? ili na hirurgyt v bolnicata doakto ste na izsledvaniq [za da ste po-nagore v lista na sestrata] a nai-komi4no be6e kak vyprosniqt hirurg se oplakva6e prez cqloto vreme 4e nqma pari [zvu4a6to komi4no ot ustata na 4ovek s podobno koli4estvo zlato po sebe si ] ili pyk primerno SepulteraHead ne e zabelqzal katajiite koito sa se parkirali tuka na prese4kata do nas i po cql den pribirat pari [samo za 10 min ako gi nabludava6 vnimatelno prez prozoreca se vijda mnooogo dobre] tova e na6ata realnost. sobstvenite ni svin6tini ni li6avat ot pravoto na normalen jivot -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Lethe @ Nov 20 2004, 05:59 PM) ili moje bi vie dvamata nikoga ne ste se strqskali ot 6uma na porednoto pada6to plik4e [vyrhu taka ili in4e ve4e golemite kamari bokluk zad bloka..]...? ili pyk ne ste vijdali kak ba6tite vi butat pari na katajiite za da ne pi6at fi6ove? ili na hirurgyt v bolnicata doakto ste na izsledvaniq [za da ste po-nagore v lista na sestrata] ami v interes na istinata...ne! nikoga ne kazvam, 4e e nevyzmozhno opredeleno e fakt az ot izvestno vreme zhiveq v Avstriq i kato se sblyskvam s tuka6nata realnost, ne vizhdam vien4ani da sa po-malko prostaci ot nas. Razlikata e, 4e nie sme prostaci selski tip, a te sa prostaci psevdo-aristokrati4en tip:) Zhly4oto izkazvane na g-n Bozhilov nq ma da promeni nisto, i toi veroqtno e naqsno, ako e dostaty4no umen. Tykmo mutrite i politicite trqbva da obvinqvame, zastoto te sa ni dokarali do polozhenieto da sme prostaci selski tip. Ako Bylgariq sega ima6e silna ikonomika kato avstriiskata, stqhme i s vremeto da stane po-vyzpitani po-psevdo-intelektualni prostaci(sega takiva sa na moda) PS: syzhalqvam za baba ti takiva hora kato vyprosnite sestri za sa prisyda. Dano pone im tezhi na syvestta. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Хмм...
Човекът написал статията опредено е прав. Е, разбира се, реалността ни не е чак толква страшна, колкото я описва, преувеличението е явно, все пак има и доста хора които си вършат съвестно работата. А и българите в общи линии са ревльовци... Все слушам разни сравнения за това какво било положението в т.нар. "бели страни" и си губим времето за да се оплакваме и да си сравняваме дереджето със западняците, вместо да си гледаме живота. Като се замисля, това последнто изречение се отнася в известна степен и за статията... Хубаво е хората да се осъзнаят, че няма кой да ги спаси и че трябва сами да се борят, а не да гледат в чуждата паница. Но това текстче просто няма да промени нищо. Верни, но безцелни думи! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе шит се случва напоследък,а че ние сме си най-големият проблем-така е.
Но кво може да се промени.Единственото е младите да не прават същите глупости-особено като знаят как стоят нещата. Звучи сигурно мноо тъпо,ама е така мамка му. Както и да е -не ми се говори повече,щот няма смисъл... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
точно в това е идеята - това не е революция с кръв и насилие. а е революция в главата на всеки. която може да има много по-голям ефект. това е радикализъм, но не от вредните.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 20 2004, 09:58 AM) Когато прочетох тази статия преди няколко месеца, тя ме нервира. Когато я прочетох днес, тя ме нервира. .... Мразя подобни помии. Същото... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тоя другар е преоткрил колелото, просто и сама - браво! българите това, българите онова, сам мрънка и упреква останалите, че те само мрънкали...
Аз съм бил в някои държави по света, в Ямайка, в Куба, в Шри Ланка, в Тайланд, Южна Африка, Египет, Португалия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Чехия, Полша (може би още някъде другаде), дето ужким хората не мрънкат, не завиждат, не крадат, не нарушават законите, не са мързеливи. една такава "статия" би могла да стои и в тайландски вестник, и в немски (аз съм чел подобни точно в такива вестници), най-общото в тях е, че всички се мислят за много уникални. но не са... би трябвало повечко да ходят насам-натам и да общуват помежду си. още си спомням времето, когато за всички проблеми в страната бяха виновни продавачите в плод-зеленчук, които не белеха картофите преди да ги положат на кантара и така продавах обелките на цената на картофите. а имаше и един подобен "откривател" дето беше пресметнал колко струва водата в млякото, понеже млякото съдържало там някакви си проценти вода. ако мене някои пита, такива. оттук до някаква форма на фашизъм крачката е малка. остава само лошите да се накажат както трябва. лошото само в тази простичка схема, че почти не остава някой невинен и всеки може да си го откара. а инак, какво да се прави? ![]() мене, което най ме дразни, е чакането на дядо Иван (Иван може да се замести с най-различни имена, едно от последните май беше Симеон?), сякаш дядо Иван само за това си мечтае, да почисти авгиевите обори. ебати наивната работа! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 29-September 06 Потребител N: 1600 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
да еба и мрънкащият народ сме, ей ! Ми като катаджията ти вземи пари, се оплачи , има инспекторат, като ти надпишат сметката, си я сметни сам, като ти прецакат колата, ходи на друг майстор или счупи главата на този....на всяко действие има ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ, а не ТЪПИ статийки на НЕКЪДЪРНИ автори ! Революций, съзнания..лайна! Просто трябва да спрем да МРЪНКАМЕ, а всеки започне да се ОПРАВЯ С ТОВА КОЕТО ГО ДРАЗНИ!
да еба, пак се ядосах ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 29-September 06 Потребител N: 1600 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
петер 13 нормален ли е? Измъква тема от преди 3 години, само за да завърти поглед!
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:24 AM |