![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Няколко човека ми споменават, че Мейдън щяли да идват в БГ на 15 май 2005...ако е така това ще е най-великия ден в живота ми въпреки, че вече са дъртички
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прав си да питаш именно тук. Това е мястото! Ние знаем! ВИНАГИ ЗНАЕМ!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
i vinagi sme pravi
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
има такива слухове да
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат i vinagi sme pravi Тва само аз и ти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Глупости.Аз съм най-правата,дори когато седя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Dam naistina ima sluhowe. No 15 mai e daleche... no ako stane... leleeeee.
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 8 2004, 05:15 PM) Прав си да питаш именно тук. Това е мястото! Ние знаем! ВИНАГИ ЗНАЕМ!!! ми аз разчитам на Вас бе ![]() ![]() къде да питам...в Планета-тв/форум ли? (ако има такова животно) ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
тва което знам аз:
1)предвидени са преговори за концерт на тази дата . което хапсилютно никаква гаранция не дава че ще дойдат 2)информацията ми не е съвсем сигурна 3) planeta.tv i tam ima forum |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Слух, който всички са чули, дано да стане иначе много хора ще останат отново разочаровани, че няма да успеят да ги видят. Само да не се получи нещо като казаното от Тери Пратчет, че лъжата е обиколила три пъти света, докато истината още си обува ботушите!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
az za twa i ne se obnadevdawam .... w momenta w koito zapo4nat s intro na koncert primerno ... togawa 6te sym siguren 4e 6te se systoi
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Dec 9 2004, 02:53 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreator идваха, а Destruction ще дойдат вервай ми. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Dobre ako Maiden doidat kolko shte struwa bileta? 30? 40?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Hansi @ Dec 9 2004, 04:34 PM) Цитат(AncientWisdom` @ Dec 9 2004, 02:53 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreator идваха, а Destruction ще дойдат вервай ми. ![]() Kreator idvaha koga '93 ? > kazvam 4e imashe sluh 4e 2004 shte idvat A za Destruction nqma da povqrvam dokato ne si kupq bilet , a i togava nqma a s`m mnogo sigoren! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дистръкшън, доколкото разбрах са тук на 11 януари или нещо от сорта
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 08:16 AM |