![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Качих Live In Santiago de Chile At Pista Atletica 13.01.2004 (bootleg). От Dance Of Death турнето е. Сложил съм и всичките им сетлистове от всичките турнета, така че just enjoy... Утре ще гледам да кача Live At Rock Am Ring 06.06.2003(bootleg)!!!
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
The_Trooper nujno li e da kazwam 4e mnogo te obi4am sled takawa postypka
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
The Trooper
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Dec 30 2004, 12:31 PM) The Trooper ![]() ![]() Цитат The_Trooper nujno li e da kazwam 4e mnogo te obi4am sled takawa postypka ![]() Aбе успокойте се малко, има още за следващите дни : Iron Maiden - Eternal Flame'95(bootleg), Live At Rock Am Ring 06.06.2003(bootleg), Live In Chile At Teatro Monumental (bootleg) 1996, Live In Brazil 1996(благодарности на SepulTeraHead) също. А и на Judas Priest - 1981 Live in London и 1983 Live in Tuscon, AZ. Edguy - Live in Lyon (France) at Le Transbordeur 12.04.2004 ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Troopere bichkam ta
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Якоооо започвам да свалям. Благодаря
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hmmmdaaaaaaa mnogo shte teglq......
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ebi mu maikata w kwartirata nqam dostyp do datata
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Някой може ли да ме светне... имате ли представа бутлезите подлежат ли на някакъв вид авторско право?
Имам идея да направя торент тракер с бутлези и не искам да имам проблеми затова питам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Няма да имаш проблем
![]() Не подлежат на авторско право /уча интелектуална собственост ![]() ПС- ще се разровя из закона утре на свежа глава защото понякога може да има проблем но не знам кой в нашата мила родина изобщо ще тръгне да се занимава да прави проверки за да ти прави и проблем... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Някой може ли да ме светне... имате ли представа бутлезите подлежат ли на някакъв вид авторско право? Имам идея да направя торент тракер с бутлези и не искам да имам проблеми затова питам По принцип не, единственото "право" е на taper-а/ите. Има и групи и артисти, които ги забраняват и е прието да не им се разпространяват подобни материали. Разбира се, има групи, които издават официални буутлези - те са 100% собственост на изпълнителя. Прието е буутлеговете да са винаги и само в лослес. Мразят да им ги конвертират и разпространяват в lossy формати. Има групи(групи от хора, записващи концерти), които не разрешават буутлеговете им да се разпространяват по електронен път. http://www.dimeadozen.org - ето ти най-популярния тракер за bootlegs, само lossless. Там има и 4ГБ буутлег на Мейдън от концерта им в София. http://www.thetradersden.org/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Е, abydos е свършил работата вместо мен
![]() Мерси ![]() та, Dragontear , няма за какво да се притесняваш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Моля
![]() Иначе, Dragontear, има достатъчно развити вече такива места - тракери, форуми, DC++ хъбове. Ако имаш с какво да допринесеш, по-добре го направи към тези места. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Благодаря за информацията
Аз лично смятам да направя торент тракер за личния ми сайт.. Там ще има само бутлези на Мейдън... защото попаднах на златна мина и вече имам към 300 ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:38 PM |