![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Китаристът на DIMMU BORGIR Silenoz потвърди, че барабанистът на MAYHEM (и свирил в още солидно количество групи и проекти) Jan Axel Blomberg (a.k.a. Hellhammer) ще свири в следващия дългосвирещ албум на DIMMU BORGIR като сесиен музикант. Междувременно групата обяви плановете си да запише наново втория си албум - "Stormblast" (издаден първоначално през 1996-та от Cacophonous Records) до края на тази година.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво е станало с барабаниста им? умрял е от рикошет на счупена палка ли?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 08:12 PM) Какво е станало с барабаниста им? умрял е от рикошет на счупена палка ли? Nick Barker ли? Разделиха се с него, защото не живее в Норвегия и трудно се събирали за свирене... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 3 2005, 10:07 PM) Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 08:12 PM) Какво е станало с барабаниста им? умрял е от рикошет на счупена палка ли? Nick Barker ли? Разделиха се с него, защото не живее в Норвегия и трудно се събирали за свирене... Неговото не е свирене, а безцелно удряне по снера и възможно най-бърза каса. Дразни. . -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 10:41 PM) Неговото не е свирене, а безцелно удряне по снера и възможно най-бърза каса. Застреляй се. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 10:41 PM) Неговото не е свирене, а безцелно удряне по снера и възможно най-бърза каса. Дразни. . Точно ти ли? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо, дай ми 2 песни с интересен ритъм на тази група и 2 седмици няма да пиша във форума.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 01:24 AM) Ицо, дай ми 2 песни с интересен ритъм на тази група и 2 седмици няма да пиша във форума. Нямам нищо против това да пишеш във форума, иначе ще ти дам не 2, а 20... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз доколкото знам те сменят по някой член на бандата за всеки албум, май...?
![]() А иначе за някъв следващ албум - аз се кефя на посоката, която са поели. Death Cult Armagedon си го слушам редовно. Очаквам... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 4 2005, 09:51 AM) Аз доколкото знам те сменят по някой член на бандата за всеки албум, май...? ![]() "Puritanical..." и "Death Cult..." са записани с един състав. Учудващо! ![]() P.S. Стефане, вземи най-после чуй предпоследния албум. Лично гарантирам, че няма да съжаляваш. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Случайно изтеглена песен (която не съм слушал преди) от случаен албум - Arcane Lifeforce Mysteria.
Поради някаква причина тук ритъма не е както в другите 15 песни, които съм слушал, но това не го прави разнообразен... ОК, Ицо просто кажи някоя песен с интересни и смислени барабани на тази група. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Един спор с Щурма никога не води до нищо... Знам го от личен опит...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 11:09 AM) ОК, Ицо просто кажи някоя песен с интересни и смислени барабани на тази група. Коя да е от последните два албума. А вече какво се крие зад твоите критерии за "смислено" и "интересно", не мога да знам... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Dimmu Burger са много зле, вече нищо не може да ги спаси... Скука от всякъде.
А колкото за Ник Баркър - ами че той за Блек метъл барабанист не става, само един ритъм знае човека! Той си е за дет метъл, там тая работа по-върви. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 4 2005, 12:28 PM) Един спор с Щурма никога не води до нищо... Знам го от личен опит... точно ти ли го казваш?? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 11:41 PM) Неговото не е свирене, а безцелно удряне по снера и възможно най-бърза каса. Дразни. Ми не го слушай ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Дай боже всекиму такова "безцелно удряне по снера" (изучихте се, брей, по мое време му викахме соло-барабан) и "максимално бърза каса"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Under Korpens Vinger - mi kvo im e na barabanite?
(ili stava duma samo za poslednite 2 dri6ni ?? ) ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:06 AM |