![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
![]() В началото на май очаквайте пети брой на списанието за рок и метъл музика SMF. На корицата - Bruce Dickinson. Ето и съдържанието: Интервюта: Bruce Dickinson, Overkill, Sentenced, Meshuggah, Steve Hackett, Pantommind, Ники Кънчев; В рубриката "I am the Fan": P.O.D.; В рубриката "Metal Madness": Имиджа в метъла. Материали за Robert Plant, Billy Idol, Motley Crue, G/Z/R, Nine Inch Nails, Paradise Lost, Six Feet Under; Репортажи от концертите на Fates Warning, Ancient Ceremony, Orphaned Land, Rotting Christ, Agnostic Front, Angra в Солун; Над 100 ревюта на албуми и DVD-та, сред които: Astral Doors, At Vance, Blind Stare, Blood Red Throne, Brainstorm, Candlemass, Catamenia, Circle II Circle, Crystal Eyes, Dreamtale, Ektomorf, Epica, Evil Masquerade, Falconer, Freedom Call, Hartmann, Impaled, Impellitteri, James LaBrie, Kino, Lana Lane, Magellan, Moonsorrow, Napalm Death, Nightrage, Nile, Nokturnal Mortum, Pain, Porcupine Tree, Queens Of The Stone Age, Raintime, Sabaton, Secret Sphere, Sinisthra, Solitaire, Space Odyssey, Stonegard, Suidakra, The Bereaved, Winterlong, Wolverine, Yngwie Malmsteen, Yyrkoon и много други; Класика в жанра - "Ride The Lightning" на Metallica; Актуални новини и информация за предстоящи албуми. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Корицата
![]() Подсеща ме, че още не съм му чул новия албум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Кога да мина през СМФ-а да го взема? Демек на линия ли е вече...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 26 2005, 02:34 PM) Кога да мина през СМФ-а да го взема? Демек на линия ли е вече... Пешо, май месец ли е? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
"Септември ще бъде май"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
"Септември ще бъде май" е на Гео Милев. Написано в "Септември", където авторът има предвид, че всички ще се вдигнат на борба.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
с Chicken Soop имахме същата песен по4ти само 4е с малко по-весел и савременен текст хихикз
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 26 2005, 03:48 PM) Цитат(Lord Ash @ Apr 26 2005, 02:34 PM) Кога да мина през СМФ-а да го взема? Демек на линия ли е вече... Пешо, май месец ли е? ![]() Последният път когат ми зададе този въпрос ти казах: Не знам Сега отговорът е същият. А междудругото съм и болен, така че не можах да прочета какво пише в поста ти... само видях,че има НИки ккънчев в броя ![]() \m/ as Niki -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
ставате все по- редовни ??? Или е случайно ???
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз съм най-редовния!
![]() Този Дикинсън е голяма пушка. Изглежда си екстра а пък годинките се трупат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Apr 26 2005, 03:59 PM) "Септември ще бъде май" е на Гео Милев. Написано в "Септември" , където авторът има предвид, че всички ще се вдигнат на борба. С риск да съм съгласен с теб, точно това щях да напиша и аз, понеже го знам... ...не! СТЕФАН ЗНАЕ!!!!!!!1 EDIT: След 4-5 слушания смея да твърдя, че албумът на тоя Son of a Dick е доста силен! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Чудесно
![]() а албума на Pantommind дали го има в момента в СМФ-а... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Новият брой излезе - дерзайте!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
s taq korica mai ne moa da propusna da go izdirq
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 03:25 AM |